A Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapatának utánpótlás gárdái közül az U11-es együttes az Országos Gyermekbajnokság IV. csoportjában szerepel. Ebben a korosztályban a kiskőrösi fiatalok Bács, Baranya, Fejér és Tolna megyei csapatokkal küzdenek meg.

A különböző fordulókat körforgásszerűen mindig más csapat rendezi meg, mely sorában az eseménynek november 20-án a Kiskőrösi KSK volt a házigazdája. A kiskőrösi sportcsarnokban a hazaiakon kívül pályára lépett a kalocsai Gézengúz UKC, a Bócsai BLSE, a Kecel KC, a VAX KE Sárbogárd, a Bácsalmási PVSE és a Simontornyai KK utánpótlás gárdája. A tornán a résztvevő csapatok két mérkőzést játszottak, amely játékideje 2×15 perc volt.

-Hirdetés-

Ebben a korosztályos bajnokságban nem számolják a gólokat, az eredményeket, nem osztanak ki különdíjakat, itt a rendszeres versenyeztetés az elsődleges szempont a fiatalok fejlődése érdekében. A Kiskőrösi KSK gárdája Petróczi-Kis András edző irányításával szerepeltek, és a Gézengúz UKC ellen 14-6-ra, a simontornyaiakkal szemben lejátszott mérkőzésen pedig 29-5-re győztek.

A kiskőrösi csapatot Horváth Kristóf, Horváth Olivér, Barna Balázs, Csákány András, Csuka Tamás, Jeszenszki Zsolt, Kukel Bálint, Pohankovics Patrik és Weiszhaupt Máté alkotta.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS