A Kecel FC szervezésében a klub utánpótlás labdarúgói élőben tekinthették meg a Puskás Arénában november 20-án lejátszott Magyarország-Görögország válogatott nemzetközi labdarúgó barátságos mérkőzést. A keceli labdarúgó klub már negyedik alkalommal tette lehetővé az utánpótlás csapataiban játszóknak a részvételt egy ilyen eseményen.

A klub részéről Verba József elmondta, hogy ezúttal a Bozsik programban szereplő U9-es csapat játékosai utazhattak Budapestre, összesen 24-en. A útiköltségekhez magánszemélyként járult hozzá Haszilló Ferenc polgármester, Flaisz István, Császár Ferenc, valamint Verba József, de támogatta a programot a Kecel FC és a helyi önkormányzat is. A belépőjegyeket az MLSZ adta térítésmentesen a Kecel FC számára, az egyesület pedig üdítőket is biztosított az utazásra.

-Hirdetés-

Nagyon jó hangulatban telt az út, valamint a mérkőzés megtekintése is. Hatalmas élmény volt ez mindenki számára, különösen úgy, hogy a magyar válogatott győzelemmel zárta az évet. A mérkőzés végére berekedtek a hangszálak, hiszen végig zúgott a Ria-Ria Hungária biztatás.

A keceli labdarúgó társadalom ismét összefogott és bizonyította, hogy közös erővel nagyon messzire el lehet jutni.

2022-ben minden korosztályos csapat és játékos eljutott egy magyar válogatott mérkőzésre, vagy Magyar Kupa döntőre. Ezzel szeretné megköszönni az egyesület mindenkinek a szereplést, az áldozatos játékot, amelyet zöld-fehér mezben (a Kecel FC hivatalos színkombinációja) nyújtott. Külön köszönet jár a gyermekeket elkísérőknek, így Haszilló Ferencnek, Flaisz Istvánnak, Kertész Bélának, Császár Ferencnek, Verba Józsefnek, Herczeg Róbertnek és Vén Morvai Andreának.

Az év vége közeledtével a Kecel FC mindenkinek, Békés, Áldott Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben gazdag Új Esztendőt kíván!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (54 db kép)