A labdarúgás a világ legnépszerűbb sportjának számít, így nem meglepő, hogy az emberek nagy része a labdarúgáshoz kapcsolódó fogadásokat részesítik előnyben. Egy világbajnokság alkalmával például nem csak azok fogadnak, akik egyébként is tapasztalt fogadónak számítanak, hanem olyanok is, akik szimplán szeretnének egy ilyen nagy esemény alkalmával kedvenc csapataikra fogadni.

Az interneten számos tipp megtalálható a fogadásokkal kapcsolatban, ebből adódóan nem csak szakértők elemzéseiből lehet tanulni, hiszen például bizonyos bukmékerek is gyakran osztanak meg tippeket, odds-okat a fogadásokra vonatkozóan. Akár kezdők vagyunk, akár profi fogadók, a sikeres fogadásoknak elengedhetetlen szempontja az alapos megtervezés.  A visszajelzések alapos áttekintése is fontos, például a bet365 vélemények között a legtöbb vélemény pozitív, ezek a vélemények támpontot adhatnak arra vonatkozóan, hogy egy fogadás során milyen lépéseket kell alkalmazni, vagy bizonyos esetekben éppen elkerülni.

Az alábbi listában összegezzük, hogy mik az alapjai a sikeres fogadásnak:

  • Bónuszok alkalmazása
  • Hiteles forrásból való tájékozódás
  • Gyakorlás
  • Sportesemények követése
  • Az általunk választott sport (jelen esetben labdarúgás) szabályainak elsajátítása
  • Fogadás előtti felkészülés

Használjuk ki a bónusz ajánlatokat

-Hirdetés-

Többek között azért ennyire elterjedt hobbi a sportfogadás, hiszen sikeres fogadás esetén igen nagy összeghez juthat a szerencsejátékos. Amellett, hogy maga a fogadás is izgalmas, a megrakott tétek arra ösztönöznek minket, hogy kövessük az eseményeket, ezáltal magához a sporthoz is közelebb kerülünk, a fogadó oldalak által elérhető bónuszok pedig nem csak az esélyeket, de a nyert összeget is megnövelhetik. Fontos, hogy csak az általunk választott oldalon elérhető bónuszt használjuk ki, ezzel is elkerülve, hogy csalás áldozatává váljunk.

Tájékozódjunk hiteles forrásból

A tájékozódás az élet minden terén rendkívül fontos, hiszen a tájékozottság elengedhetetlen eleme annak, hogy ne verjenek át minket, határozottak legyünk, és sikereket érjünk el. Egy rossz tanács megfogadása tévútra vezérelhet minket, emiatt pedig sajnos nem a nyerés, hanem a vesztés garantált. Amennyiben megbizonyosodunk arról, hogy az általunk követett forrás, vagy weboldal hiteles, elsősorban a saját dolgunkat könnyíthetjük meg.

Gyakorlás teszi a mestert

A kezdő szerencsejátékosok gyakran beleesnek abba a hibába, hogy már első fogadásuknak egy olyan típust választanak, amelynek nagy a nyereménye, ám kevés eséllyel fog bekövetkezni a tippjük. Először csak kisebb téteket ajánlott megrakni, és fokozatosan növelni a téteket, megelőzve, hogy eleinte nagy összegeket bukjunk. Minél többet gyakorlunk, annál nagyobb eséllyel lesz sikeres a fogadásunk.

Készüljünk fel a fogadás előtt

Egy kezdő fogadó lehetőségek tárházával találkozik, ha témakörökről van szó. Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy mely fogadási típus a legkedvezőbb számunkra, és melyikhez értünk a legtöbbet. A fogadás előtti felkészülés nagyban segíti az esélyek növelését. Ha több időt szánunk a felkészülésre, és alaposabb elemzéseket végzünk, akkor nagy eséllyel fogunk örülni a fogadás végén.

Kövessük az eseményeket

Azon fogadók, akik tisztában vannak az éppen zajló eseményekkel, egyúttal azzal is tisztában lesznek, hogy a csapatok, vagy bizonyos játékosok milyen állapotban vannak, valaki lesérült-e, milyen a csapat összhang stb. Ha ezekkel tisztában vagyunk, akkor bizonyos végeredményeket sokkal könnyebb lesz megtippelni, hiszen ha például valaki lesérült, és tudjuk, hogy nem fog játszani a következő meccsen, akkor egy játékost már ki is zárhatunk. Ez jól jöhet, ha például az esemény gólkirályát kell megtippelnünk.

A labdarúgás szabályainak elsajátítása

Az egyik legfontosabb lépése egy sikeres fogadásnak az, ha elsajátítjuk a labdarúgás szabályait. Már az növeli az esélyeinket, hogy az alapokkal tisztában vagyunk, nem beszélve arról, ha maximálisan értünk a labdarúgáshoz. Számos profi fogadó maga is űzi a sportot a szerencsejátékozás mellett, ami szintén hasznosnak bizonyul, hiszen elsőként tapasztalhatja a labdarúgás szabályait. Ne sajnáljuk az időnket a szabályok áttekintésére, hiszen ez a későbbiekben gyümölcsöző lehet.

MEGOSZTÁS
Írta: vira