A HC Kiskőrös szervezésében a Rajz Attila Jégcsarnokban U12-es jégkorong torna volt november 27-én négy gárda részvételével. A csapatok körmérkőzéses rendszerben mérték össze erejüket a torna során, melyen a kiskőrösi fiatalok három találkozón léptek pályára.

-Hirdetés-

A HC Kiskőrös U12-es gárdája mellett jégre lépett még a Marosi Pengék (Makó), a Szolnok Orcas HC és a Csabai Farkasok (Békéscsaba) csapata. A torna 3×3-as szabályrendszerben került megrendezésre, ami annyit jelent, hogy a csapatokban egy időben három mezőnyjátékos és egy kapus volt a jégen.

A csapatok körmérkőzéses rendszerben, 2×15 perces játékidő alatt mérték össze erejüket, mely során az eredményeket, gólszerzőket nem jegyezték. Ebben a korosztályban a rendszeres versenyeztetés a kiemelt szempont, itt az eredményeket nem vezetik és nincsenek helyezések, különdíjasok.

Elekes Levente (középen a képen)
Kosóczky Tibor – HC-Kiskőrös edzője:

-Idén második alkalommal voltunk házigazdái egy U12-es tornának, amelyre az ország bármely részéből lehet nevezni. A klubok körében ez a versenysorozat egyre népszerűbb és az egyesületek életében is kiemelt szerepet kap. Az országban a kiskőrösihez hasonló kisebb méretű pályákból van egyre több, ami a 3×3-as játékhoz teljesen megfelelő és az itt lejátszott mérkőzések jó alapot adhatnak a nagypályás játékhoz. Az U12-es gárdánknál egy szerényebb létszámmal tudunk dolgozni, de szerencsére az alsóbb korosztályokból fel tudjuk tölteni a csapatunkat és a mai napon három fiatalabb játékosunk is szerepelt a tornán, akik jól helytálltak az idősebbek mezőnyében. Az együttes tagjaival heti négy alkalommal edzünk, mely szakmai munkájáért Elekes Levente vezetőedző a felelős, míg én másodedzőként tevékenykedem.

A HC Kiskőrös csapatának tagjai: Gyenizse Balázs (k), Szikszai Zente, Palacio Alejandro, Fekete Dorka, Kis Máté, Pivarcsi Bence, Judák Ádám, Mádai László, Trapp Áron.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (63 db kép)
MEGOSZTÁS