Az NB II-ben szereplő Kiskőrösi KSK férfi kézilabda csapata az őszi szezon utolsó hazai bajnoki mérkőzését december 4-én játszotta le. Az együttes a sereghajtó Dunaújvárosi AC gárdáját látta vendégül, akik ellen szerettek volna jó eredményt elérni.

A Kiskőrösi KSK csapata sok hibával játszott ezen a napon és 31-29 (13-14) arányú vereséget szenvedett: Petróczi-Kis – Gucsi 1, Ruskó 5, Laki G. 12, Polereczki 1, Barna 4, Dózsa 1. Csere: Káldi (k), Hunyadi, Kiss Tóth, Bezsenyi, Wágner, Harangozó 2, Patai 1, Fang 2, Bogáromi.

-Hirdetés-

A találkozó elején egy gólváltást követően három találattal elhúztak a vendégek (1-4). A kiskőrösi csapatnak a 22. percben sikerült visszajönnie a mérkőzésbe, amikor a jó védekezésnek köszönhetően tudtak egyenlíteni 10-10-nél. Az első félidőt egy dunaújvárosi gól zárta le, így szoros eredménnyel fejeződött be ez a játékrész.

A szünet után védekezésben nyújtott gyenge teljesítményt a kiskőrösi együttes, ami miatt a kapusok sem tudták érdemben segíteni a csapatot. A vendégek a hibákat kihasználva folyamatosan vezettek 3-4 góllal, és hiába talált a végjátékban is több alkalommal a kapuba a kiskőrösi gárda, a dunaújvárosiak azonnal válaszoltak rá.

A hazaiakat a vereségük miatt megelőzték a dunaújvárosiak, így egy fordulóval az őszi szezon vége előtt a kiskőrösi gárda a 12 csapatos bajnokságban a 11. helyen áll 3 ponttal.

Laki Gergő (a képen jobbra kék mezben)
Laki Gergő – Kiskőrösi KSK játékosa:

-Úgy gondolom, hogy ebben a mérkőzésben sokkal több volt, mint amilyen eredményt elértünk. Sajnos védekezésben rengeteg hibát követtünk el és támadásban is voltak pontatlan passzaink, eladott labdáink. Nagyon sajnálom, hogy a védekezésünk során a rövid oldalon kaptunk sorban olyan gólokat, amelyek elkerülhetők lettek volna.
Az utolsó fordulóban Balatonboglárra látogatunk a NEKA csapatához, ahol egy fiatal, lendületesen kézilabdázó gárda ellen lépünk pályára, és szeretnénk egy jó eredménnyel zárni az őszi szezont.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (78 db kép)
MEGOSZTÁS