A Kiskőrösi NKSZSE utánpótlás csapatai közül az U12-es gárda a korosztályos bajnokságban egy hazai rendezésű tornán lépett pályára december 11-én. Ezen a játéknapon a hazai fiatalok mellett pályára léptek a Dunaújvárosi Kohász KA, a Bócsai BLSE, a Kiskunhalasi UKSC, a kalocsai Gézengúz UKSC, a Harta Kézilabda Club és a Tompai SE együttesei.

A kiskőrösi lányok kiváló teljesítményt nyújtottak már az első mérkőzésükön is, amikor a Bócsai BLSE ellen 25-7-re győztek. A játéknapon még egy mérkőzése volt a lányoknak, amikor a Kiskunhalasi UKSC ellen is magabiztos játékkal nyertek 19-9-re. A csapat edzője Dózsa Tamás elmondta, hogy a bajnokságban szereplő csapatok mindegyike rendezője az őszi szezon alatt egy fordulónak, így most ebben a sorban Kiskőrös adott otthont az eseménynek.

-Hirdetés-

A küzdelemsorozatban 12 csapat szerepel, amelyek 2×20 perces mérkőzéseket játszanak és az MKSZ előírásai szerint kötelezően kell alkalmazniuk a nyitott védekezési formát, amivel a támadásvezetéseket próbálják segíteni.

A kiskőrösi csapatot ebben a korosztályban 16-an alkotják, akik a Városi Sportcsarnokban és a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskola tornacsarnokában tudnak készülni az edzéseken. Az edző szerint az őszi szezonban sokat fejlődött a csapat, különösen a támadásvezetések terén. A kiskőrösi tornán is sok dolgot látott a lányok játékában, amelyeket az edzéseken szoktak gyakorolni. A csapat számára most néhány hetes téli pihenő következik, ami után január 9-én kezdik meg a felkészülést a tavaszi szezonra, mely márciusban indul.

Az U12-es tornán szereplő kiskőrösi csapat tagjai:

Trsztyinszki Maja (k), Kiss Lili (k), Baksi Nóra, Csanády Nóra, Hauk Zóra, Monory Erzsébet, Pazdernyik Hanna, Rőti Viktória, Sári Lara, Torgyik Eszter, Torgyik Panna, Warga Dorka, Weiszhaupt Hanna.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (46 db kép)
MEGOSZTÁS