A kiskőrösi Rajz Attila Jégcsarnokban az U8-as korosztály számára rendeztek december 11-én jégkorong tornát. A HC Kiskőrös szervezésében megrendezett eseményen a hazai fiatalok a Bajai Harcsák csapata ellen léptek pályára.

A kiskőrösiek számára ez a torna történelmi pillanatnak is nevezhető, hiszen a klub fennállása óta először adatott meg, hogy egy teljes lány csapattal (HC Kiskőrös Bambik) és egy teljes fiú csapattal tudtak kiállni.

-Hirdetés-

Nagyon jó hangulatban telt a torna, melyet egy családi Mikulás-nappal folytattak. Itt minden gyermek kapott egy saját mezt és csokit, aminek nagyon örültek. Az eseményen Lehőcz Józsefnek köszönhetően egy finom pörkölt is elkészült a torna alatt. Az ajándékozás után „batyus” megvendégelés történt a büfé teremben, majd azt követően közösen szurkolt apraja nagyja a felnőtt csapatnak a hazai rendezésű 3×3-as bajnoki forduló alkalmával, melyben több stábtagot is felismerhettek a gyerekek.

Az Elekes Levente és Kosóczky Tibor edzők által irányított U8-as csapat tagjai:
  • Lányok: Lehőcz Bodza, Hrutka Doroti, Kovács Nóra, Vízkeleti Nóra, Fekete Dorka, Fábián Panna, László Zselyke, Kovács Polli, Jancsó Lili, Kovács Szofi.
  • Fiúk: Csvila Lajos, Szabadi Tamás, Kárász Vince, Pazdernyik Tibor, Csintalan-Cselovszki Levin, Kőházi András, Oroszi Zsombor, Fábián Péter, Lőrik Regő, Zsikla Lázár, Szellák Botond, Mádai András, Márkó Kevin.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (8 db kép)
MEGOSZTÁS