December 17-én, szombaton este folytatódott az Adventi Tér három napos eseménye Kiskőrösön. A második napon Kiskőrös város oktatási intézményei készültek zenés és táncos műsorokkal.

Elsőként a Kőrisfa Óvoda Maci csoportjának Hóangyalok című műsorát láthatta a kilátogató közönség. Felkészítő pedagógus Albert Amina volt.

Kőrisfa Óvoda Maci csoportja Hóangyalok címmel adott elő műsort
-Hirdetés-

Másodikként a Harangvirág Óvoda Alma csoportjának műsora következett. Felkészítő pedagógusok Kiss-Burda Csilla, és Scrob Erzsébet voltak.

A Harangvirág Óvoda Alma csoportja zenés-táncos műsort adott elő

Harmadik műsorszámként a Petőfi Sándor Általános Iskola 1.C osztályának előadása következett. Felkészítő tanáruk Horváthné Ocskó Erika volt.

Petőfi Sándor Általános Iskola 1.C osztálya karácsonyi versek szavalatával tette még ünnepibbé a szombati estét

A műsorok sorát a KEVI Gimnáziumának 9.A és C osztályos tanulóinak táncos műsora zárta. Felkészítő tanáruk Kincses Mihályné volt.

A KEVI GIMNÁZIUM kilencedik osztályos tanulói táncos műsorral készültek
A karácsonyi hangulatot ezek után a SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola fúvósai hozták el a főtérre.
SZÓ-LA-M Alapfokú Művészeti Iskola fúvósai is felléptek

Este 18 és 20 óra között a Soundwitch zenekar karácsonyi dalokkal fűszerezett koncertje szórakoztatta a kilátogató embereket. Közben a Petőfi Sándor Művelődési Központban mézeskalács készítés és sakkfoglalkozás is várta a gyermekeket. A sakkfoglalkozást Kalmár Benedek vezette.

A Soundwitch zenekar karácsonyi hangulatot megidéző koncertet adott

Ezen a napon is kinyíltak a faházak, melyekben forralt bort, meleg teát, zsíros kenyeret, és süteményeket is kínáltak a kiskőrösi egyesületek, civil szervezetek.

A faházaknál szombaton is sorok álltak a finomságokért
Az Adventi Tér rendezvénysorozat vasárnap délután 16:30 órakor folytatódik a negyedik gyertya meggyújtásával, és további színes programokkal.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (164 db kép)
MEGOSZTÁS