Kiváló idő, remek hangulat fogadta a Vadkerti-tóra érkező sportolókat 2022. december 31-én, amikor a már hagyományossá vált óévbúcsúztatóra hívták a környék futóit a szervező, GO Sportegyesület tagjai. Az eseményen közel kétszázan futották körbe a Vadkerti-tavat, egyszer, kétszer, vagy akár többször is. Érkeztek sportolók Kecskemétről, Kiskunhalasról, Kecelről, Kiskőrösről, Bócsáról vagy éppen Kiskunmajsáról is.

-Hirdetés-

Az is hagyomány már több éve, hogy ilyenkor egy oklevéllel és borral köszöntik azokat, akik az adott naptári évben lefutották első félmaratonjukat vagy maratonjukat, illetve megválasztják minden évben az év női és férfi futóját is.

A kiskőrösi futók sem hiányozhattak az eseményről

Első félmaratonját teljesítette 2022-ben: Ivanyos László, Szamek Roland, Gyöngyösi Ildikó, és Szigeti Papp Katalin.

Első maratonját teljesítette 2022-ben: Kugelmanné Szabó Erzsébet, Gyurisné Hoffer Fanni, Tóth Gyöngyi, Szűcsné Marcsi, Szabóné Baranyai Éva, Csóka István, Daróczi Péter Pál.

A különdíjasok

Az év női futója: Kugelmanné Szabó Erzsébet lett, aki komoly motorja a vadkerti futóéletnek, sokakat lelkesít kitartásával. Betegsége ellenére nagy dolgokat ért el és idén első maratonját is teljesítette. Míg az év férfi futója Lukács Sándor Luky, aki idén nem kisebb versenyt, mint a Spartathlon-t teljesítette, ahol 246 kilométert kellett lefutnia Athén és Spárta között.

Közel ötvenen iramodtak meg a Vadkerti-tóba

A futások után jött az esemény fénypontja, hiszen közel ötvenen voltak olyan bátrak, hogy megmártóztak a Vadkerti-tóban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (218 db kép)
MEGOSZTÁS