Az idei évben az első Bozsik tornája volt a kiskőrösi sportcsarnokban az U9-es korosztály csapatainak. A Kiskőrösi LC szervezésében január 28-án megrendezett eseményen hét gárda lépett pályára.

-Hirdetés-

Az utánpótlás csapatok a teremfocihoz igazodva a játéktéren a mérkőzéseken 4+1 fős csapatok lehettek és 4-es méretű futsal labdát használtak. A 20×40 méteres játéktéren a 3×2 méteres kézilabda kapukra játszottak a csapatok. A nap során pályára lépett a Miklósi GYSE, az Akasztói FSE, a Kiskőrösi LC, a Bugac KSE, az Izsáki SSE, a Soltvadkerti TE és a Kerekegyházi SE utánpótlás gárdája.

Az akasztóiak csapata

Ebben a korosztályban a kiskőrösiek Sinkó Dorián edző vezetésével vettek részt, aki elmondta, hogy Bárány Mihállyal közösen felelnek a szakmai munkáért. A tél során a fiataloknak a Bem iskola tornacsarnokában tartanak edzéseket heti négy alkalommal. Örömmel mondta el, hogy ebben a korosztályban közel 30 játékossal foglalkoznak, ami miatt a téli időszakban alkalmanként szűkös a hely az edzések megtartásához.

A csapattal a tél során a Bozsik tornákon vesznek részt teremben és amint az időjárás engedi már szabadban szeretnének gyakorolni. A kiskőrösi U9-es Bozsik Torna végén minden pályára lépő játékos egy csokit vehetett át a szervezőktől és a legjobbak oklevél elismerésben részesültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (52 db kép)
MEGOSZTÁS