A Kiskőrösi LC szervezésében Bozsik Tornát rendeztek január 28-án a helyi sportcsarnokban az U11-es korosztály számára. Az eseményen résztvevő hat csapat játszott egymással mérkőzéseket, amelyek 17 percesek voltak.

A 20×40 méteres játéktéren a 3×2 méteres kézilabda kapukra játszottak a csapatok, amelyek mindegyike a nap során két találkozón szerepelt. A teremfocihoz igazodva a játéktéren a mérkőzéseken 4+1 fős csapatok lehettek és 4-es méretű futsal labdát használtak. A tornán pályára lépett az Akasztói FSE, a Miklósi GYSE, a Kiskőrösi LC, a Szalkszentmárton KLSE, az Izsáki SSE és a Soltvadkerti TE korosztályos csapata.

Az izsákiak csapata
-Hirdetés-

Ebben a korosztályban a hazai színeket képviselő kiskőrösiek a hétvégén Baján is szerepeltek kiemelt Bozsik Tornán, de szerencsére nagy létszámmal tudnak dolgozni, így a helyi sportcsarnokban is tudtak indítani csapatot. A gárdát vezető Sinkó Dorián elmondta, hogy az együttes tagjai nem voltak ismeretlenek számára, mivel a fiatalok az előző szezonban az ő keze alatt szerepeltek az U9-es csapatban.

Az együttes szakmai munkájáért az U11-es gárdánál Biácsi Gábor és Takács Gábor felel, akik heti három edzéssel készülnek a tél során a Bem iskola tornacsarnokában. A Bozsik Torna végén minden pályára lépő játékos egy csokit vehetett át a szervezőktől és a legjobbak oklevél elismerésben részesültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS