A Kiskőrös LC szervezésében az új bajnoki szezonban már a második Bozsik Tornát rendezték meg Kiskőrösön az U11-es korosztály számára október 2-án. A nap során 13 csapat küzdött meg egymással a Városi Sporttelepen kialakított négy játéktéren.

 

-Hirdetés-

A Kiskőrös LC alelnöke Somlyai Péter elmondta, hogy a tornán résztvevő klubok:  Bugacról, Kiskőrösről, Akasztóról, Szalkszentmártonról két egyesület, Dunapatajról, Hartáról, Kerekegyházáról, Kunszentmiklósról, Soltvadkertről és Izsákról érkeztek. A program az MLSZ előírásai szerint zajlott le összesen 117 fiatal labdarúgó részvételével, mely során a gyermekeknek 75-80 percet kellett a pályán tölteniük, így a résztvevők négy 18 perces mérkőzést játszottak.

A Kiskőrösi LC csapata

A mérkőzések 35×55 méteres játéktéren folytak, 5×2 méteres kapukkal. Megemlítette, hogy az U11-es korosztályban működik egy kiválasztó program is, mely során a körzethez tartozó csapatok kiemelkedő játékosainak kéthetente edzéseket tartanak. A kiskőrösi színeket ebben a korosztályban mintegy 20 gyermek képviseli Biácsi Gábor és Takáts Gábor edzők vezetésével. A torna végén minden játékos csokoládét kapott, a legjobban teljesítő labdarúgók pedig oklevél elismerést vehettek át.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (82 db kép)
MEGOSZTÁS