Ismét a Kavalkád Rock Band és a Blues Company zenekarokkal bulizott a közönség 2023. január 28-án az izsáki ZÖREY klubban.

 

-Hirdetés-

A két zenekar első, 2021. decemberi fellépéséhez hasonlóan, most is az előzenekarként fellépő vadkerti Kavalkád Rock Band közkedvelt rock slágerei hangolták együtt éneklésre a ZÖREY közönségét. A Rigó család tagjaira alapozott zenekar ezúttal a babavárás miatt távol maradó Rigó Mikit – Balázs Róbert helyettesítette ugyanolyan jó gitármuzsikával, amit a YouTube videó is igazol.

Kavalkád Rock Band
Kavalkád Rock Band: Balázs Róbert – gitár; Rigó Rita – ének; Laczi Arnold – dob; Rigó Anna – basszusgitár

A Blues Company, a gyakran vulgáris hangvételű szövegeiről híressé vált zenekar hozta a kötelezőt. A frontember, Blöró egy időre az előzenekarból még Laczi Arnoldot is beültette a dobok mögé, hogy hatékonyabban tudja biztatni közös éneklésre a közönséget. Persze, a YouTube videó tanúsága szerint tudnak ők líraibb zenét is játszani, hogy azután tovább gerjeszthessék az egyre kötetlenebbé váló buli hangulatát.

Blues Company
Blues Company: Bauer Ferenc – gitár; Szabó Edit – ének, vokál; Szabó “Blöró” István – ének, dob, billentyű; Ughy László – basszusgitár

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (25 db kép)
MEGOSZTÁS