Összeütközött egy sportkocsi és egy kisteherautó Kiskőrös határában, az 5301-es úton, három sérültet szállítottak kórházba a mentők.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

A Nissan sportkocsi Kiskőrös felé haladt, amikor egy kanyarban a szemből érkező kisteherautó áttért a bal oldalba és félfrontálisan nekicsapódott. Az ütközés erejétől mindkét jármű bal első kereke kiszakadt. Az irányíthatatlanná vált kisteherautó az árokba repült, ahol egy fának is nekiütközött, majd a tetejére borult. A Nissan három kerékkel haladt tovább, a sofőr nem tudta lefékezni a kocsit, vélhetően azért, mert az ütközéskor a fékrendszer is megsérült. Így a baleset helyszínétől csak több mint 200 méterre tudott megállni. A kisteherautóban öt Szekszárd környéki hálózatszerelő utazott, közülük hárman megsérültek, őket a mentők helyszíni ellátás után a kiskunhalasi kórházba szállították. A sportkocsit vezető férfi karcolások nélkül megúszta a balesetet.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a rendőrök a fél útpályát lezárták, váltakozó irányban haladt a forgalom. A baleset körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS