A kiskőrösi LC II. csapata a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szerepel, amelyben a küzdelemsorozat második felét a 4. helyről kezdheti 13 mérkőzésen szerzett 9 győzelemmel, 4 vereséggel, 47-23-as gólaránnyal, 27 ponttal. Az együttes már januárban elkezdte a téli felkészülését a tavaszi szezonra.

A csapat számára még elérhető közelségben van a dobogó, hiszen mindössze 4 ponttal vannak lemaradva az előttük álló kaskantyúi és kunfehértói csapattól. A gárda felkészüléséről Sinkó Dorián technikai vezető elmondta, hogy az őszi szezon befejezése után néhány hétig pihentek a játékosok, és január közepén volt az első téli edzésük. A tervek szerint heti egy edzésük lesz csütörtöki napokon, amikor a sportpálya műfüves játékterén tudnak villanyfénynél gyakorolni. Ezeken a foglalkozásokon egymás közti játék van, kiegészítve rövid és hosszútávú futásokkal, melyeken általában 10-12 fő szokott részt venni a mintegy 25 fős keretből.

-Hirdetés-

Az együttes helyzetét nehezítette a bajnokság első felében, hogy sérülések és egyéb okok miatt több játékosra sem lehetett számítani. A tél során remélhetőleg felépülnek a sérültek és velük kiegészülve erősödhet a csapat.

A játékoskertben nem lesz semmilyen változás, így az őszi gárda fod majd nekivágni a tavaszi szezonnak is. Mivel a megyei I. osztályú csapatnál az edzői stábban dolgozik Mokrickij Viktor és Füleki Antal, így nagy valószínűség szerint rájuk nem minden mérkőzésen számíthat majd a csapat.

Az együttes számára lesznek felkészülési mérkőzések Kaskantyún és Kecelen is, a tavaszi bajnoki szezon pedig március 4-én kezdődik a gárda számára, amikor hazai környezetben fogadják a szankiakat. A csapat tavasszal szeretne olyan eredményeket elérni, amivel a bajnokság első felében tudjanak végezni, de szeretnének a dobogós helyekért is még versenyben maradni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (22 db kép)
MEGOSZTÁS