A téli időszakban is rendez Bozsik tornákat a Kiskőrösi LC, amely régiós labdarúgó központként működik. Az időjárási körülményekhez igazodva a szervezők az U11-es korosztály második téli Bozsik tornáját február 4-én tartották meg a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban.

Az eseményen a házigazda Kiskőrösi LC két csapattal lépett pályára, akik mellett szerepeltek még az Akasztói FSE, a Solti FC, az Izsáki SSE, a Harta SE, a Dunapataji KSE, a Miklósi GYFE, a Szalkszentmárton KLSE és a Soltvadkerti TE fiataljai. A találkozók 2×18 és 3×12 percesek voltak, 20×40 méteres játéktéren a 3×2 méteres kézilabda kapukra játszottak a csapatok. A teremfocihoz igazodva a játéktéren a mérkőzéseken 4+1 fős csapatok lehettek és 4-es méretű futsal labdát használtak.

Az izsákiak csapata
Ebben a korosztályban a hazai színeket képviselő kiskőrösiek Biácsi Gábor és Takáts Gábor edzők irányításával készülnek heti három gyakorlással a Bem iskola tornacsarnokában.
-Hirdetés-

A fiatalokról Biácsi Gábor elmondta, hogy mintegy 20 gyermekkel tudnak dolgozni, akik szorgalmasan járnak az edzésekre. A gárda szerepel a kiemelt Bozsik programban is, amely során a téli időszakban egy sátorral fedett, fűtetlen műfüves pályán szoktak játszani, így helyenként a barátságtalan körülményekkel is meg kell küzdeniük.

A Bozsik Torna végén minden pályára lépő játékos egy csokit vehetett át a szervezőktől és a legjobbak oklevél elismerésben részesültek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (49 db kép)
MEGOSZTÁS