Felkészülési labdarúgó mérkőzést játszott február 11-én egymás ellen a megyei I. osztályban szereplő Kiskőrösi LC és a Kecel FC csapata. A találkozót a kiskőrösi Szabadidő Parkban kialakított pályán játszották le az együttesek, melyen két találattal a keceliek bizonyultak jobbnak.

Kiskőrösi LC-Kecel FC 2-4 (1-2)
A Kiskőrösi LC csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC: Tóth Z. (Brada) – Agócs, Andó, Nagy A., Torgyik, Tóth Á., Budai, Pekker, Dulai, Petrovics, Salami.
Csere: Bánszki

A Kecel FC csapata

Kecel FC: Gerner – Doszpod, Sendula P., Csáki, Patai G., Bányai, Pintyi, Vata, Patai B., Torma, Gavula.
Csere: Vincze S.

A mérkőzés érdekessége volt, hogy a téli átigazolási időszakban távozott a kiskőrösiektől Kecelre játékos és Kecelről is érkezett labdarúgó Kiskőrösre. A kissé fagyos talajon a téli körülményekkel is meg kellett küzdeniük a játékosoknak, akik egy jóiramú, sok helyzetet hozó találkozót játszottak. Mindkét oldalon sok helyzet volt a kapuk előtt, melyekből a keceliek voltak eredményesebbek, akik részéről Gavula Levente mesterhármast ért el és Torma Barnabás talált még be a kapuba. A kiskőrösiek Csáki Róbert öngóljával és Dulai Máté találatával tudtak szépíteni, így alakult ki a 2-4-es végeredmény.

Kovács László – Kiskőrösi LC technikai vezetője:

-Játékoskeretünk kezd végleges lenni, amiről tudni kell, hogy a sok távozó miatt létszámban nem bővelkedünk. A távozók pótlására érkezett hozzánk Kaskantyúról Bánszki Dávid és Kecelről Dulai Máté, valamint Gyenizse Bence, illetve a helyi fiatalok közül szeretnénk beépíteni a csapatba Torgyik Mátét, Szabó Dávidot, Andó Gergelyt, kapus poszton pedig számítunk Pszota Csongorra és Brada Jánosra. A mai mérkőzés jól illeszkedett a felkészülésünkbe és voltak bíztató jelek is a játékunkban, de tavaszra kell majd türelem a nézők részéről a csapattal szemben. Az látszott, hogy mindenki odatette magát, az akarattal, a hozzáállással nem volt gond. Voltak lehetőségeink, több nagy helyzetünk is kimaradt, melyeket értékesítve sokkal szorosabb eredmény is lehetett volna. A bajnoki rajtig marad a heti három edzése a csapatnak és hétvégente felkészülési találkozókat játszunk.

Pandúr László – Kecel FC szakmai igazgatója:

-Ez a mérkőzés jól szolgálta a felkészülésünket, amelyre igen szűk kerettel jöttünk el, mert munkahelyi elfoglaltság, betegség és sérülés miatt volt több hiányzónk. A játékoskeretünkben voltak változások, így Dulai Máté és Gyenizse Bence Kiskőrösre igazolt, valamint érkezett hozzánk Pintyi Roland Kiskőrösről, Bödő Dominik Tökölről, a korábban több megyei csapatban is szereplő Vincze Sándor pedig nálunk kezdte újra az aktív játékot. A csapat felkészülése jól halad és már ötödik hete edzésben vannak a fiúk. A mai találkozón már szerettünk volna begyakorolni a tervezett játékunkból több elemet, amiből sikerült is több dolgot megvalósítanunk. Nagyon kemény edzések vannak a fiúk mögött, melynek remélem a tavaszi szezonban látható jelei lesznek majd a játékunkon.

MEGOSZTÁS