Magyarország Kormánya 2022. január végi döntésének értelmében Font Sándor országgyűlési képviselő közbenjárására, több mint egymilliárd forintból bővítik a Kiskőrösi  Bem József Általános Iskolát, melynek alapkőletételéről is tudósítottunk. 
A képviselő tegnap megtekintette a mintegy 80%-os készültségű beruházást, ahol Lasztovicza László főigazgató vezette körbe.
Kapcsolódó cikk
Több mint egymilliárdos fejlesztés veszi kezdetét a Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában
Több mint egymilliárdos fejlesztés veszi kezdetét a Kiskőrösi Bem József Általános Iskolában
2022. március 2-án megtörtént a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola fejlesztésének alapkőletétele, valamint ezzel egyidejűleg a Kiskőrösi Tankerületi Központ megkötötte...

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt jelentkeztem erről a helyszínről, és most már rá sem ismerni az akkori és a mostani látképre. Kiskőrösön vagyunk a Bem József Általános Iskola előtt, ahol közel egymilliárd forintos beruházásnak adtunk arról tudósítást, hogy megkezdődik a beruházás. Most pedig egy elég előrehaladott állapotban látjuk, mintegy 80%-os készültségben ezt a beruházást, ahol 8 új tanterem fog megvalósulni, többek között informatika és technikai termek, de lesz itt fedett gépjárműtároló, fedett kerékpártároló, és a legkisebbeknek játékház, játszószoba is épül, mely újdonságnak számít egy iskola épületében. Teljesen új főportál, egy új beléptető rendszer is fogadja majd  az ide érkező diákokat.
Egy elég kritikus időszakban kezdődött meg a beruházás, hiszen a háborús helyzet nagyon durva inflációval járt, mely ide is elérkezett, így jelentős költségnövekedések álltak elő. A kormány azonban elkötelezett amellett, hogy minden megkezdett beruházást befejezzen… – jelentette be Font Sándor országgyűlési képviselő, közösségi oldalán közzétett videójában.

-Hirdetés-

Forrás, videó, fotó: Font Sándor facebook oldala 

MEGOSZTÁS
Írta: vira