Maradandó sérülést szenvedett az a tázlári asszony, akit egy nagytestű kutya támadt meg Tázláron a Kecskeméti utcában 2022. szeptember 24-én, szombaton reggel. Sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az egyik alkarját amputálni kellett.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Egy helyi fiatal édesanya, Müllerné Gregus Edina, a tázlári koraszülött bálok szervezője jótékonysági estet szervezett 2023. február 11-én a helyi művelődési házban, mely nagylelkű, önzetlen felajánlásokból valósulhatott meg.

László Józsefné Lázár Ildikó (a kép bal oldalán) és családja is részt vett a bálon

A jó hangulatú jótékonysági rendezvényen 160 fő jelent meg, akik a belépőjegy árával, tombola vásárlásával, illetve további adományokkal támogatták a kezdeményezést.

A faluban példaértékű összefogás vette kezdetét, melynek köszönhetően már 3 millió forintot sikerült összegyűjteniük a protézisre, azonban további 2 millió forintra lenne még szükség az eszköz megvásárlásához.

Amennyiben Ön is hozzájárulna ahhoz, hogy Lázár Ildikó minél hamarabb újra teljes életet élhessen, akkor az alábbi számlaszámra: 12062003-01864211-00100006 (név: László Józsefné) történő utalásával támogathatja. Közleménybe az adomány szót legyenek szívesek feltüntetni.

Kiemelt kép: illusztráció (Zala Megyei Szent Rafael Kórház facebook oldala)

MEGOSZTÁS