Az Országos Gyermekbajnokság LU14 II. osztálya IV. csoportjának felsőházában szerepel a Kiskőrösi NKSZSE női kézilabda csapatának U14-es gárdája. Az utánpótlás bajnokság ezen csoportjában hét csapat küzd egymással a helyezésekért.

-Hirdetés-

Az együttesek hétvégi napokon játsszák le találkozóikat, amikor két mérkőzésen lépnek pályára az egyes játéknapok alkalmával. A legutóbbi játéknap házigazdája a Kiskőrösi NKSZSE gárdája volt, amikor március 5-én a helyi sportcsarnokban két mérkőzést játszottak a lányok. A kiskőrösi fiatalok kiváló teljesítményt nyújtottak, hiszen mindkét mérkőzésüket nagy gólkülönbséggel nyerték meg. A jó eredményeknek köszönhetően az együttes jelenleg harmadik helyen áll a bajnoki tabellán 6 ponttal, mindössze két ponttal lemaradva a szegedi és orosházi csapattól.

Kiskőrösi NKSZSE – Gézengúz UKC (Kalocsa) 28-14 (14-8)
A kiskőrösi csapat játékosai a mérkőzésen: Csatlós (k), Torgyik (k), Bán, Brada, Csenki 6, Döme, Faragó D. 2, Faragó G. 3, Faragó I. 4, Kálmán 2, Peckmann, Péli 1, Soproni, Vida 9.

Kiskőrösi NKSZSE – K. Szeged SE 33-14 (16-7)
A kiskőrösi csapat játékosai a mérkőzésen: Csatlós (k), Torgyik (k), Bán, Brada, Csenki 6, Döme, Faragó D. 2, Faragó G. 3, Faragó I. 4, Kálmán 2, Peckmann, Péli 1, Soproni, Vida 9.

Fenyvesi Éva – Kiskőrösi NKSZSE edzője:

– A bajnokság felsőházi rájátszásának első játéknapja Orosházán volt, ahol a hazaiaktól 19-16-ra kikaptunk, majd a kiskunhalasiak ellen 12 gólos győzelmet arattunk. Most mi voltunk a házigazdái a játéknapnak, melyre 14 fős kerettel tudtunk kiállni. Egész héten arra készültünk, hogy mindkét mérkőzésünket megnyerjük és mondtam is a lányoknak, hogy csak a győzelmeket tudom elfogadni tőlük. Jól kezdtük a napot, hiszen a kalocsaiak ellen végig irányítva a játékot nyertünk nagy gólkülönbséggel. A szegediek ellen is végig mi vezettünk, irányítottuk a játékot és egy újabb szép győzelmet arattunk. Nagyon örülök annak, hogy a mérkőzéseken alkalmazni tudtuk gyors játékunkat. Sok gólt szereztünk lerohanásból, ami párosult egy zárt védekezéssel és jó kapusteljesítményeink voltak. Célként az érmes helyek elérését fogalmaztuk meg és úgy gondolom, hogy erre képes is lehet a csapat.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (31 db kép)
MEGOSZTÁS