Nagy hagyományokra nyúlik vissza a soltvadkerti Hardt Oil-Speednet Szilveszter Kupa Weinhardt János Emlékverseny, amelyet március 11-én 21. alkalommal rendeztek meg a sportcsarnokban. A rangos versenyre az ország 4 vármegyéjének 16 településéről érkezett 90 versenyző, melyet az energiaválság miatt, ebben az évben tavasszal tudtak megrendezni.

-Hirdetés-

A résztvevők felkészültségüknek megfelelően öt kategóriában mérték össze erejüket a versenyre felállított 13 asztalon. A soltvadkerti színeket 16 induló képviselte, akik közül többen is érmes helyen végeztek.

Eredmények

NB-s kategória:
1. Ambrus Tímea – Szabó Attila (Soltvadkert – Dunaújváros)

Megyei I. kategória:
1. Vida Zolta – Győri Martin (Kalocsa)
2. Jaszper Miklós – Kopvács Gergő (Gyál)
3. Gáspár Pál – Dr. Mátyus András (Soltvadkert)

Megyei II. kategória:
1. Zentay Viktor – Suba Zoltán (Bácsalmás)
2. Dr. Kővágó Gergő – Dr. Kertész Attila (Soltvadkert – Szeged)
3. Vasvári Attila – Ernyes László (Kiskunfélegyháza)

Megyei III. kategória:
1. László Árpád – Berce Zsolt (Tázlár)
2. Dollenstein Péter – Leiner Gábor (Dunapataj)
3. Szabadi István – Májer Ferenc (Soltvadkert)

Amatőr kategória:
1. Kővári Adrián – Bai Máté (Dunaújváros)
2. Endrődi Ferenc – Varjú László (Akasztó)
3. Stenczel László – Kovács S. Sándor (Fajsz)

Az ünnepélyes eredményhirdetés alkalmával a szervezők nevében Mátyus Zoltán köszönte meg minden versenyzőnek a részvételt és a vadkerti ping-pongosnak, támogatónak, hogy segítséget nyújtottak a rendezvény megszervezésében, valamint lebonyolításában. A résztvevők egyperces néma felállással adóztak elhunyt csapattársunk és barátunk Weinhardt János emléke előtt. A dobogós helyezettek serleg és oklevél díjazásban részesültek és a Galántai Borászat borait vehették át. A versenyt közös estebéddel zárták, melyet ebben az évben is Lekrinszki Zoltán készített Kiskunhalasról.

A csengődi asztalitenisz csapat

Támogatók: Hardt Oil Kft. – Fehér Tamás, Virág Szabolcs – Vadkert-Pékség Kft., Speednet Kft. – Kárász András, Galántai Családi borászat – Galántai Károly, Soltvadkert Város Önkormányzata voltak.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (76 db kép)
MEGOSZTÁS