A Kiskőrös NKSZSE U8 és U9-es korosztályú csapatai idei első mérkőzésükön vannak túl a hétvégén. A csapatok Kiskunmajsán léptek pályára a Kisiskolás Verseny aktuális fordulóján. A szombati eseményekről az edzők: Markó-Czérna Bianka és László Zsolt számoltak be.

U9 lányok és edzőjük, László Zsolt
-Hirdetés-

Az U9-es fiúk Kiskunmajsa és Kalocsa, az U8 és U9-es leányok két kecskeméti egyesület, a Sportiskola és a KNKSE csapataival mérték össze tudásukat. Az U8-as leányoknak és U9-es fiúknak ez volt élete első két mérkőzése, így érthető, hogy izgalommal léptek pályára. Az U9-es leányoknál volt, aki már szerzett tapasztalatot U10-es mérkőzésen. A fiúk teljesítményéről elmondható, hogy mindkét meccsen nagyon élvezték a játékot, több-kevesebb sikerrel próbálták alkalmazni az edzéseken gyakorolt technikai elemeket és igyekeztek betartani a taktikai utasításokat.

U9 fiúk és edzőjük, László Zsolt

Az U9-es leányok az első mérkőzésen egy nagyon ügyes sportiskolai csapattal próbáltak lépést tartani, ami nem mindig volt sikeres, de így is sikerült egy-két szép támadást és védekezést végrehajtani. A második mérkőzésen egy szerényebb képességű csapattal találkoztak, így igazi öröm játék alakulhatott ki.

Az U8-asok betegség és egyéb elfoglaltságok miatt, csere nélkül játszották le a mérkőzéseiket. Velük szemben az elvárás csupán annyi volt, hogy élvezzék a játékot és bátran támadjanak.

U8 lányok és edzőjük, Markó-Czérna Bianka

Az U8 és U9-es korosztályokban eredményszámítás nincsen. Mind a három csapat teljesítette azt, amit az eddig elvégzett edzésmunkával tartani kell. Mindenki kipróbálhatta magát minden poszton és biztos vagyok benne, hogy nagy élménnyel gazdagodva tértek haza.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (27 db kép)
MEGOSZTÁS