Március 12-én vasárnap délelőtt 11 órakor fogadta az Akasztó FC II. a Kiskőrös második számú csapatát. Ősszel Kiskőrösön, az Akasztó a végén belőtte a győztes találatot, most viszont megosztoztak a felek a pontokon.

-Hirdetés-

A találkozó 11. percében két tizenegyest is elrontott a vendég Kiskőrös. Polyák ellen követtek el szabálytalanságot a tizenhatoson belül. A játékvezető egyből a tizenegyes pontra mutatott. A megítélt büntetőt Szlovák Pál lőtte, azonban Váczi Szabolcs nagy bravúrral a bal kapufára ütötte a labdát. Azonban a játékvezető az asszisztens jelzésére megismételtette a büntetőt. Most Szlovák a bal alsóba tartó lövést védte bravúrral a hazaiak hálóőre Váczi. A 28. percben Sinkó bal oldali beadása után nagy Nagy Zoltán lőtt közelről mellé. A 35. percben Podmaniczki közeli lövését védte lábbal Mlinkó. Öt perccel később Gubán remek passza után Suhajda Gergely került nagy helyzetbe, azonban a jobb felsőbe tartó lövését bravúrral hárította Mlinkó.

Bata Attila szerzett vezetést a Kiskőrösnek

A második félidő elején gyorsan vezetést szerzett a Kiskőrös. A szünetben csereként beálló Gyurián Gábor kiugratása után Bata Attila először a kijövő Vácziba lőtte a labdát, majd szerencsével visszapattant a Kiskőrösi játékosra a labda, Bata így az üres kapuba vihette a labdát 0-1. Az 57. percben közel járt az egyenlítéshez a hazai együttes. Tóth Sándor lövése csattant a kapufán, majd a kipattanót Gubán lőtte közelről mellé. A 80. percben Fésüs Dávid végzett el szabadrúgást a kaputól jó harminc méterre. Beívelt lövése olyan jól sikerült, hogy mindenkit meglepett és a labda végül Mlinkó kapujában kötött ki 1-1. A 90. percben még Suhajda Gergely találta el a felső lécet.

Váczi Szabolcs kétszer is kivédte Szlovák Pál büntetőjét
Akasztó FC II. – Kiskőrösi LC II. 1-1

Akasztó FC II.: Váczi, Fésüs T. (Kovács T.), Fábián, Kósa, Pecznyik, Tóth S. (Szabó M.), Suhajda, Podmaniczki, Borsik, Gubán, Fésüs D.

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó, Somlyai, Polyák (Füleki), Szlovák, Sinkó, Nagy Z. (Gyurián), Mokrickij, Markó, Dicsa, Bata (Pecznyik), Rácz.

Fésüs Dávid csapatkapitány – Akasztó FC II.:
– Szomszédvári derbi lévén mind a két csapat nagy elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe. Oda-vissza mind a két csapatnak voltak jó periódusai. Mind a két együttesnek voltak helyzetei. Két szerencsés gól volt én úgy látom. Igazságos döntetlen született.

Sinkó Dorián játékos – Kiskőrösi LC II.:
– Nem vagyunk a legjobb edzettségi állapotban az látszódott ma is. Az ilyen meccseket meg tudnánk nyerni. Én úgy gondolom, ha mindenki normálisan edzene, de ugye az idő nem engedi, illetve itt van az energiaválság is. Teremben tudtunk mozogni, de ott sem az a csapat, aki ma a kezdőben volt. Szankon is hasonló gólt kaptunk, mint amit ma. Ott is beívelték a labdát és abból kaptunk egy elkerülhető gólt. Igazából lehet reális a döntetlen. Ha berúgjuk azokat a helyzeteket, amiket kidolgoztunk, akkor megérdemelten nyertünk volna, mert először nekünk voltak nagyobb ziccereink. Ott láttuk a tizenegyesnél is amit kétszer is kihagytunk sajnos. Váczi megint nagyon jól védett ellenünk. Gratulálok az Akasztónak és további sok sikert kívánok nekik!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS