A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 17. fordulójában a Kiskőrösi LC II. csapata pályaválasztóként lépett volna pályára, de a kiskőrösi centerpálya felújítási munkálatai miatt az együttes idegenben szerepelt. A pályaválasztói jogot feladva a kiskőrösiek március 25-én a Tabdi KSE elleni találkozót Tabdin játszották le, ahol nagy gólarányú győzelmet arattak.
A Tabdi csapata

Tabdi KSE: Csővári – Sárdi, Kakulya, Seres, Szentgyörgyi (Mészáros), Losonczi, Tóth Z. (Madácsi), Fenyős, Fábián Á., Damásdi, Tóth E.

A kiskőrösiek csapata
-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II.: Brada – Lengyel, Polyák (Andrási), Szlovák (Rohoska), Nagy Z. (Piller), Gyurián (Gmoser I.), Dedák (Simon), Markó, Bata, Rácz (Pecznyik), Lengvári.

A kiskőrösi együttes már az első félidőben eldöntötte a találkozó sorsát, amikor a játék minden elemében felülmúlták a hazaiakat és öt gólt szereztek.

A szünet után kiegyenlítettebb lett a játék, a kapuk előtt kevés helyzet alakult ki, melyekből már csak egy kiskőrösi találat született, ami 6-0-ás győzelmet eredményezett a vendégeknek. A kiskőrösi gólokat Polyák Gergely, Dedák Balázs, Bata Attila, Markó Zsolt, Gyurián Gábor és Andrási Marcell szerezték.

Tabdi KSE-Kiskőrösi LC II. 0-6 (0-5)

Madácsi Ádám – Tabdi KSE játékosa:

-Úgy készültünk a találkozóra, hogy egy jó eredményt érjünk el, mert a korábbi találkozóinkon is sikerült már meglepetést okoznunk a komolyabb játékerőt képviselő csapatok ellen. Jó teljesítményt nyújtottunk a Balotaszállás és az akasztóiak ellen is, amely mérkőzéseken látottak bizakodásra adtak okot. Ma egy nagyon jól felkészült kiskőrösi csapattal találkoztunk, ami mellett nálunk többen hiányoztak betegség és sérülés miatt a csapatból. Tudtuk, hogy a kiskőrösieknek gyors csatárai vannak, erre készültünk, de sajnos védekezésben sok hibát követtünk el. Az első félidőben nem jó mentalitással játszottunk, hiányzott belőlünk az a lelkesedés, ami egy ilyen szomszédvári találkozón szükséges a sikerhez. Sokszor későn értünk oda az emberekhez, hibáztunk a labdaátadásoknál és amit megbeszéltünk, abból szinte semmi nem működött. A félidőben átbeszéltük a dolgokat és a fiúk betartották a megbeszélt taktikát, ami után már jobb játékot nyújtottunk. Úgy gondolom, hogy egy jobb csapattól nem szégyen kikapni, de tanulnunk kell a hibáinkból. Gratulálok a kiskőrösieknek a győzelemhez, és a továbbiakban sok sikert kívánok nekik a céljaik eléréséhez.

Rácz János – Kiskőrösi LC II. technikai vezetője:

-Volt több új fiatal játékos a mai napon is a keretünkben, akik kezdik megszokni a felnőttek légkörét, és lendületes játékukkal nagy segítségünkre vannak. A csapat gerince kiöregedőben van, így a fiatalokra építve kell a jövőben elképzelni a szereplésünket. A találkozó elejétől úgy álltunk fel, hogy mi kezdeményezzünk, támadjunk és lőjünk gólokat, ami az első félidőben kiválóan működött. A szünet után már talán túlzottan is megnyugodtunk a biztos vezetés birtokában, de ettől függetlenül magabiztosan hoztuk le ezt a találkozót. A célunk az, hogy versenyben maradjunk a dobogós helyek valamelyikének megszerzéséért vívott harcban az utolsó pillanatig. Amennyiben az edzésmunkánk javul, akkor a bajnokság bármely csapata ellen a győzelem reményében léphetünk pályára a következő fordulókban.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (39 db kép)
MEGOSZTÁS