Az NB II-es férfi kézilabda bajnokság 16. fordulójában szomszédvári rangadóra került sor a kiskőrösi Városi Sportcsarnokban. A március 25-én lejátszott találkozó alkalmával a Kiskőrösi KSK együttese a Kalocsai KC gárdáját látta vendégül.

-Hirdetés-

A kiskőrösi csapat nagyot küzdve szenvedett 28-26 (11-14) arányú vereséget kiélezett csatában: Petróczi-Kis – Barna 8, Laki 8, Geiger 1, Szentgyörgyi 3, Ruskó 3, Dózsa T. 1. Csere: Káldi (k), Kiss Tóth, Wágner, Harangozó, Patai, Fang 1, Gucsi 1. Lüktető, jóiramú mérkőzést játszott egymással a két csapat, mely első felében felváltva estek a gólok és a 21. percben a kiskőrösiek 8-6-ra vezettek.

A kiskőrösi Patai Deniszt (a képen jobbra kék mezben) kék lappal kiállították

A 27. percben 11-11-es állásnál a kiskőrösi Patai Denisz a saját kapujától mintegy 10 méterre a mellével ütközött a kapura törő ellenfelével, ami után a kalocsaiak hétmétereshez jutottak és a vétkes hazai játékos 2 percre kiállították. A pályáról levonuló, a döntést vitató Patai Deniszt a játékvezetők előbb piros lappal, majd a kék lap felmutatásával kiállították. Az emberelőnyös helyzetet jól használták ki a kalocsaiak és zsinórban három gólt dobva az első félidő végére 11-14 volt az állás. A szünet után hatalmasat küzdöttek a kiskőrösiek, amely jól működött csapatként és több jó egyéni teljesítmény is volt az együttesben. A kiskőrösiek a második játékrészben több gólt is szereztek lerohanásból, aminek köszönhetően a 46. percben 21-22-nél az egyenlítésért támadhattak, de sajnos nem sikerült a kapuba találniuk. Miközben kimaradtak a hazai helyzetek, a vendégek négy gólt is szereztek és 21-26-ra elhúztak. A találkozó hajrájában 23-27-ről jött vissza a mérkőzésbe a kiskőrösi csapat és két perccel a vége előtt 25-27-nél közel álltak a pontszerzéshez, de egy újabb kalocsai gól eldöntötte a találkozó sorsát és 26-28-al zárult az összecsapás. A kiskőrösi csapat ezzel a vereséggel a tabella utolsó, 12. helyén áll, 16 mérkőzésen szerzett 4 ponttal.

Szentgyörgyi József – Kiskőrösi KSK játékosa:
Nagyon örülök, hogy ezen a mérkőzésen pályára léphettem, hiszen egy nagyon jó hangulatú, izgalmas találkozót játszottunk. Azt tudni kell, hogy én Németországban élek és dolgozom, így nem tudok minden alkalommal a csapat rendelkezésére állni. Jól kezdtük a találkozót, vezettünk is, majd felváltva estek a gólok. A mérkőzés elején kevés hibával kézilabdáztunk és végig nagy akarással játszottunk. Próbáltunk minden apró részletre odafigyelni és minél kevesebb hibával megoldani az eltervezett dolgokat. Talán a végére kicsit elfáradtunk és egyéni megoldások döntöttek a kalocsaiak javára.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (77 db kép)
MEGOSZTÁS