2023. március 25-én a REFRACTION, TRENDKILLERZ és a MELOPHOBIA zenekarok varázsolták el az underground zene kedvelőit az izsáki ZÖREY klubban.

REFRACTION zenekar egy modern metál banda, amely 2007-ben alakult. A számok a zenekari tagok különböző zenei ízlésének egy modern műfajba történő integrációja, amelyben egy rock gitárszóló éppúgy előfordult, mint egy szigorú “ipari” riff vagy groove-os Djenty. Az ének témákban a tiszta hangképzés dominált, de megjelentek, effektezett hangzások, rap elemek és durva hörgések is. A dalszövegek a science fiction postapokaliptikus világába vitték a hallgatóságot.

Refraction
Refraction zenekar: Nagypál Gergő – gitár; Górnagy Gyula – ének;  Bokor Péter – dob; Tűri Zoltán – basszusgitár
-Hirdetés-

TRENDKILLERZ zenekar 2007 őszén alakult Kecskeméten. 2010-ben megjelent az első albumunk Orosz rulett, a második 2015 tavaszán Nem adom fel címmel. Számos klipjük szerepelt a Kecskeméti Televízió műsorán és mutattak be a Gong Rádióban. 2022 nyarától új felállásban lépnek fel, műsorukban a saját dalok mellett ismert rock slágerek is szerepeltek, többek között Twisted Sister, AC/DC, Judas Priest, továbbá magyar rockdalok.

Trendkillerz
Trendkillerz zenekar: Nyúl György – gitár; Szendi Kristóf – ének;  Rab Attila – dob; Nagy Zoltán – basszusgitár

MELOPHOBIA zenekar 2021 augusztusában alakult pár barát elhatározásából. Zeneileg, modern elemekkel vegyített metal, tiszta énekkel, mély hörgéssel és angol szövegekkel. Jelenleg folynak a stúdiómunkálatok a hamarosan megjelenő Lightbringer albumon, amely a zenekar első nagylemezeként fog debütálni.

Melophobia
Melophobia zenekar: Leitheizer András ”Tyler” – basszusgitár; Juhász Kristóf Marci – szólógitár; Borbély Ferenc – ének; Boda Dávid – dob; Nagy Zsolt – gitár

A Bács-megye Underground II zenekarok ZÖREY-beli koncertjén készült videófelvételek később lesznek elérhetőek a ZÖREY klub YouTube csatornáján.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (36 db kép)
MEGOSZTÁS