Tavaly nyitotta meg kapuit a tázlári telephelyű TulipGarden Homokhátság. A VIRA.HU akkor is az elsők között kapott betekintést a kert csodáiba, mint ahogy most is, amint elkezdődött a virágzás, máris lencsevégre kaptuk a nyiladozó természetet.
Rengeteg autentikus fotós háttér várja az idelátogatókat

A tulajdonosok Hajnal Szilvi és férje Tisóczki Renátó szívét-lelkét beletette a projektbe, amely lelkesedés idénre sem múlt el, sőt! Tavaly a tulipánrengetegen kívül egy másik álmukat is valóra váltották, a gyerekeket néhány állat is várta a kertben, például lovak, szamarak, alpaka és nyuszi.

A húsvéti nyuszibanda már nagy tojásfestegetésben van. Az egyik bandatag még épp szünetet tartott egy fotó erejéig
-Hirdetés-

Idénre bővült az állatok sora, már-már mini vadasparknak is nevezhetjük. A lovak, szamarak száma is nőtt, és a 2 alpaka helyett jelenleg 11 alpaka várja az érdeklődőket. Kis kecskékhez lehet bebújni, és a húsvéti nyúl népes bandájával is találkozhatnak a látogatók. Újdonság még a tengeri hörcsög család, a szurikáta páros, akik mellett mókuskák is helyet kaptak.

Bővült az alpaka csapat is

Mindez tehát az „állati” része a TulipGardennek, de ne feledkezzünk meg a nyiladozó virágokról sem. Ahogy tavaly, idén is a nárciszok és jácintok mutatták meg magukat elsőként. Jelenleg a tulipánok már csodás színben, ámbár nyiladozó formában pompáznak, a következő hetekben fogják színnel, illattal és csodavilág-érzéssel betölteni a kertet. Bátran lehet menni akár borongós időben is, mert az állatsimogató részt nem befolyásolja az esősebb időjárás sem, a virágok pedig hálásak egy kis esőért.

A tulipánok készülődnek. A csoda garantáltan idén sem marad el

Kibővített játszótér, kézműves vásár, szalmabála nyulak, rengeteg fotózásra alkalmas díszlet, és több ezer tulipán vár mindenkit Tázláron.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (67 db kép)
MEGOSZTÁS