A megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Kiskőrösi LC II. csapata a kiskőrösi pályán folyó felújítási munkálatok miatt még a tavasszal nem tudott hazai környezetben pályára lépni. A kiskőrösi együttes a 19. fordulóban pályaválasztóként fogadta Tabdin a Kecel Senior FC gárdáját, akik ellen az április 8-án lejátszott találkozó alkalmával négygólos győzelmet arattak.

-Hirdetés-

Kiskőrösi LC II-Kecel Senior FC 4-0 (2-0).

Kiskőrösi LC II.: Mlinkó – Somlyai, Pecznyik, Szlovák (Dulai), Sinkó, Nagy Z., Dedák, Markó, Dicsa, Pásztor, Andrási.

Kecel Senior FC: Csepi – Nagy G., Nyírő, Németh R., Bús Gy. P., Tóth A., Bús Gy., Kolompár, Juhász, Zsemberi (Lemle), Balogh K.

A találkozón a kiskőrösiek voltak végig mezőnyfölényben és ez a fölény gólokban is megmutatkozott. A mérkőzés 12. percében Sinkó Dorián szerzett vezetést a kiskőrösieknek, (1-0), majd a 20. percben Pásztor Gyula növelte tovább a hazaiak előnyét, (2-0). A keceliek kontratámadásokkal próbálkoztak, de a végjátékban pontatlanok voltak és így a lehetőségeikből nem alakultak ki igazán nagy gólhelyzetek. A kiskőrösiek az 57. percben Pásztor Gyula buktatása után büntetőhöz jutottak, amit Szlovák Pál értékesített magabiztosan, (3-0). A 4-0-ás végeredmény a 73. percben alakult ki Nagy Zoltán találatával. Az esős időben a mély talajú pályához a kiskőrösiek alkalmazkodtak jobban és a győzelmük ilyen arányban is megérdemelt volt. Ezzel az eredménnyel a kiskőrösiek jelenleg a harmadik helyen állnak 41 ponttal, a keceli csapat az utolsó, 14. helyet foglalja el 7 ponttal a tabellán.

Sinkó Dorián – Kiskőrösi LC II. játékosa:
-Sajnos igen szűk kerettel, mindössze egyetlen cserejátékossal a kispadon tudtunk ma pályára lépni. A csapatból többen jelezték előre, hogy a különböző elfoglaltságok miatt nem számíthatunk rájuk a húsvéti hosszú hétvégén. Mivel a pályánkon még felújítási munkálatok folynak, így idegenben fogadtuk pályaválasztóként a kecelieket, amiért köszönet jár a Tabdi csapatának, hogy ezt a találkozót náluk megrendezhettük. A két csapat helyezését és játékosállományát tekintve a mai mérkőzés a kötelező győzelem kategóriájába volt sorolható, melynek meg is feleltünk. Próbáltuk a vizes pályán megbecsülni a labdát, törekedtünk a pontos passzokra, mely játékból tudtunk veszélyes akciókat vezetni. Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert nagyon szoros az élmezőny és most olyan rangadók következnek a számunkra a Kunfehértó, a Kecel FC II., a bócsai és a kaskantyúi csapat ellen, amelyek döntően befolyásolhatják, hogy a végén milyen helyen tudjuk majd zárni a bajnokságot.

Bús Csaba – Kecel Senior FC játékosa:
-Ahhoz képest, hogy 24 fős keretünk van, a mai találkozóra csak mindössze 12-en tudtunk eljönni. A csapathoz több fiatal érkezett és az eddigi teljesítményünket nézve ettől sokkal többet vártunk volna el magunktól, mint amit a helyezésünk és az elért eredményeink mutatnak. Mivel Kecelen folyamatosak a munkálatok a műfüves és az élőfüves játéktéren is, így nem tudunk edzeni, ami rányomja bélyegét a teljesítményünkre. Szerettünk volna az első 10 csapat között végezni, amitől most távolra kerültünk, de bízom abban, hogy tudunk még majd a tavasszal meglepetéseket okozni. Azt gondolom, hogy ma nem játszottunk rosszul, de az első két bekapott gólunk óriási egyéni hibák után született, ami döntően befolyásolta a találkozó alakulását. Hajtottunk, küzdöttünk a mérkőzésen, de ma a kiskőrösiek jobbak voltak és megérdemelten nyertek.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS