A Kiskőrösi LC utánpótlás csapatai közül az U16-os gárda a vármegyei korosztályos bajnokság déli csoportjában szerepel. Az együttes egy gyengébb őszi szezon után tavasszal már négy győzelmet aratott zsinórban, és ezzel az eredménnyel harcban vannak a dobogós helyekért folyó küzdelemben.

-Hirdetés-

A kiskőrösi csapat legutóbb április 15-én hazai környezetben fogadta a nemesnádudvari KSE gárdáját, akik ellen 20-0-ra (8-0) nyertek: Lomjánszki – Rohoska, Kolozsi, Solymosi, Ambrus, Kusztos, Jáger, Györgye, Kelemen (Sipos), Gémesi (Brada), Viczián. A bajnokság 11. fordulójában lejátszott találkozó alkalmával a Szabadidő Parkban kialakított játéktéren léptek pályára a csapatok.

A kiskőrösiek már félórányi játék után 5-0-ra vezettek és gyorsan eldöntötték a találkozó sorsát. A hazai fiatalok az első félidő nagyarányú vezetése után sem álltak le, a találkozón végig igen motiváltan, lendületesen fociztak és ilyen komoly gólkülönbséggel is megérdemelten nyertek 20-0-ra. A mérkőzésen egy öngól mellett a kiskőrösi találatokat Rohoska István, Kolozsi Zalán-3, Solymosi Szilárd-4, Kusztos Erik-5, Györgye Richárd, Kelemen Krisztián és Viczián Attila-4 szerezték. Az együttes ezzel az eredménnyel 24 pontot szerezve feljött a 8 csapatos bajnokság második helyére.

Füleki Antal – Kiskőrösi LC edzője (U16):
-Az eddig elért eredményeket nézve arra számítottam, hogy a mai napon egy nagy gólarányú győzelmet tudunk aratni, de ekkora különbségre nem gondoltam. Próbáltunk már az első percektől kezdve támadó szellemben focizni, megzavartuk az ellenfelet a labdakihozataloknál. Sok gólt szereztünk a letámadó játékunknak köszönhetően, amelyek között volt néhány szép találat is. Nagyon örülök, hogy a tavaszi szezonban a fiúk megértették mit várok el tőlük, betartják a taktikai utasításokat, aminek köszönhetően egyre jobb játékkal aratunk sorra nagy gólarányú győzelmeket. Ki szeretném emelni, hogy ma nagyon fegyelmezettek voltak a fiúk és betartották a taktikai utasításokat, valamint külön dicséret illeti a csapatot azért, hogy a sokgólos előnyünk birtokában sem álltunk le. A végelszámolásnál akár a gólarány is dönthet majd a helyezésekben, így ennek a győzelmünknek ilyen szempontból is nagy értéke lehet majd a későbbiekben. Szeretnénk a szezon végén egy dobogós helyezést elérni, da ahhoz a továbbiakban az élcsapatok elleni rangadókon kell majd jó teljesítményt nyújtanunk.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (40 db kép)
MEGOSZTÁS