Újabb tornán vett részt a Kiskőrösi NKSZSE U8 leány és U9-es leány és fiú csapata április 15-én Solton.

-Hirdetés-

 

U8 (b-j) Kiss Viola, Kúkel Nóra, Benyó Blanka, Pozsgai Viktória, Major Lívia

Az U9 lányok Lajosmizse és Harta korosztályos csapataival játszottak. Az első tornán tapasztalható megszeppenésnek már nyoma sem volt, nagy küzdeni akarással vetették bele magukat a lányok a mérkőzésekbe. A szerényebb képességű lajosmizsei csapat ellen a taktikai utasításokat betartva, sok mozgásos, sok passzos és sok gólos játékkal végig sikerült irányítani a mérkőzést.

U9 (b-j): Durst Lily, Simon Dorka, Hunyadi Emese, Dedák Manna, Kovács Lia, Füleki Panni (nem tudott részt venni: Torgyik Emma és Németh Kitti)

A nagyon ügyes hartai lányok ellen felemás képet mutatott a játékunk. Az elején nem nagyon tudtunk mit kezdeni a jól felállt védelem ellen, a mi védekezésünk pedig csapongó volt. A félidő után azonban távoli próbálkozásokkal, szigorú védekezéssel és labdaszerzésekkel a gólok tekintetében is sikerült fordítani a mérkőzésen.

Az U9 fiúk Lajosmizse és egy kecskeméti egyesület csapatával mérkőztek meg. Az első találkozón kevés technikai hibával és jó helyezkedésekkel felülmúltuk ellenfelünket. Külön öröm volt, hogy a mérkőzés hevében is figyeltek az utasításokra a fiúk, keresték az üres területre mozgó társat a labdával.

U9 fiúk (b-j) Zsíros Tamás, Muszka Zalán, Kelemen Péter, Kurucz Kornél, Kiss-Berta Zsombor, Pitrik Hunor és edzőjük: László Zsolt

A második mérkőzés nagyon küzdelmesre sikeredett a nagyon jól cselező és zártan védekező ellenféllel szemben. Sok volt a test-test elleni küzdelem, a korosztályhoz viszonyítva sok volt a szabálytalanság mindkét oldalon. A kezdeti gyorsan bekapott gólok után a fiaink nem estek össze, a félidő után jobb védekezéssel és szép távoli lövésekkel sikerült felzárkóznunk, így egy kemény, harcos mérkőzésen kis mértékben maradtunk alul a gólok számát tekintve. – értékelte László Zsolt edző a játékot.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS