A Kiskőrösi LC utánpótlás gárdái közül az U14-es csapat az MLSZ Regionális U14-es Bajnokság Déli Csoportjában szerepel. A fiúk az alapszakaszban elért jó eredményeknek köszönhetően kiharcolták, hogy a 14 csapatos bajnokság 7 csapatos felsőházában játszhatnak a rájátszás küzdelmei során.

Az együttesnek igen erős ellenfelekkel szemben kellene jól helytállnia, hiszen a felsőházban olyan ellenfeleik vannak, mint a LUA Baja, a Makó FC, a szegedi SZEOL SC, a Dunaújváros, a Hódmezővásárhelyi FC és a Törökszentmiklósi FC.

-Hirdetés-

A csapat a felsőházi rájátszás 10. fordulójában hazai környezetben lépett pályára. A kiskőrösiek az április 29-én lejátszott találkozó alkalmával a Szabadidőparkban kialakított pályán a szegedi SZEOL SC gárdáját fogadták, akiktől 3-1 (1-3) arányú vereséget szenvedtek: Lomjánszki – Takáts, Csík, Brada, Sipos, Grausza (Bodonyi-Kovács), Boros, Kovács K., Csatlós, Tiricz, Polereczki.

A dobogós helyekért küzdő szegediek ellen küzdelmes mérkőzést játszottak a kiskőrösi fiatalok. Az első félidőben a vendégek szereztek vezetést a 15. percben (0-1), majd nem sokkal később egy szép támadás végén a hazaiak csatára Csatlós László egyenlített szép fejesgóllal (1-1).
A szünet után kimaradtak a hazai nagy helyzetek, a vendégek pedig két elkerülhető gólt szerezve nyerték meg a találkozó 3-1-re.

Ezzel az eredménnyel a kiskőrösiek 9 mérkőzés lejátszását követően a 7. helyen állnak három döntetlenből szerzett 3 ponttal.

Szlovák László – Kiskőrösi LC edzője (U14):

-Szerettünk volna ma pontokat szerezni, de sajnos ez nem sikerült. A héten különböző okoknál fogva kevesen vettek részt a csapatból az edzéseken. A találkozó első félidejében egyértelműen a szegediek játszottak jobban, de a szünet után, ha ki tudtuk volna használni a nagy gólszerzési lehetőségeinket, akkor is nyerhettünk volna. Arra törekedtünk, hogy egy biztonságos, szervezett védekezésünk legyen és ebből indulva vezessünk kontratámadásokat. Nagyon sajnálom, hogy az utolsó percekben kapott gólokkal kaptunk ki, mert ma egy döntetlenre legalább rászolgált volna a csapat. A továbbiakban még a törökszentmiklósiakat fogadjuk, majd Dunaújvárosba látogatunk, és az utolsó fordulóban hazai környezetben játszunk a hódmezővásárhelyiek ellen, amely mérkőzéseken bízom abban, hogy tudunk pontot vagy pontokat szerezni.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (47 db kép)
MEGOSZTÁS