Görög mitológia a KEVI Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskolája Szülők – Nevelők bálján

2023. május 12-én pénteken tartották a KEVI Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskolája, Szülők – Nevelők bálját az iskola tornatermében. Az eseményre nagy volt az érdeklődés, hiszen utoljára 2019-ben tudták megrendezni a bált, melyen közel 200 fő vett részt.

-Hirdetés-

A rendezvényre este 19 és 20 óra között várták a vendégeket, majd este 20 órakor Grausza Jánosné, az intézmény igazgatója mondta el köszöntő gondolatait, melyben kiemelte milyen nagy öröm számukra, hogy négy év után végre meg tudták rendezni a bált. Ezt követően Pethő-Szűcs Mária iskolalelkész mondott áldást a jelenlévőkre és a rendezvényre. A köszöntők után az ízletes svédasztalos vacsorát – a jól megszokott módon- a keceli Fürtös Vendéglő biztosította.

Az est fénypontja fél tizenegy magasságában érkezett el, amikor a tanárok és szülők közösen adtak elő egy humoros és szórakoztató közel fél órás műsort. A darab és az egész est a görög mitológia és történelem jegyében zajlott. A műsort Supka Éva rendezte, míg a táncot Dulai György tanította be. A szereplők megjelenítették az isteneket, illetve görög népviseletbe öltöztek. Zeusz főistent Arató Lóránd, a KEVI Petőfi Sándor Gimnázium iskolalelkésze alakította. A táncos, zenés, humoros műsort sok-sok nevetés és nagy tapsvihar kísérte. Az előadott tánc pedig olyan jól sikerült, hogy a közönség visszatapsolta a szülőkből és nevelőből álló szereplőket.

A műsor után vette kezdetét az igazi mulatság, melyhez a talpalávalót a székesfehérvári AVANTI zenekar szolgáltatta. A szokásokhoz híven most volt tombola, mellyel értékes nyereményeket nyerhettek a jelenlévők.

A szervezésben nagyon sokat segített Kelemenné Opauszki Csilla és Szabóné Tereánszki Nóra. A dekorációt pedig Benyikné Takács Edinának köszönhették.

A bál bevételét teljes egészében a gyermekre fordítják annak érdekében, hogy minél jobb körülmények között tanulhassanak, minél modernebb eszközökkel segítsék őket. Ezeken kívül kirándulásokra, jutalomkönyvek vásárlásra is jut majd az összegyűlt bevételből.

A szervezők szeretnék mindenkinek megköszönni, aki valamilyen formában is hozzájárult a KEVI Petőfi Sándor Evangélikus Általános Iskola 2023-as szülők nevelők báljának sikeres lebonyolításához.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (164 db kép)
MEGOSZTÁS