A Kiskőrösi Mazsorett Együttes elmúlt hetei igazán mozgalmasan teltek, hiszen Kiskunfélegyházán, majd Kiskőrösön a Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztiválon, június 3-án pedig a Sárvári Országos Mazsorett Fesztiválon is felléptek. 

A kiskőrösi közönség legutóbb a Városalapítók Napja és Országos Rétesfesztiválon láthatta a lányokat. A Sarki Fény, az Orchidea, a Gyöngyszem és a Csillagfény csoportok műsorára most is sokan voltak kíváncsiak. Gmoser György, az együttes vezetője ez alkalommal búcsúzott el a Csillagfényes lányoktól, akik az elmúlt 14 évben rengeteg helyen megfordultak, 50-nél több kiemelt arany minősítéssel rendelkeznek.

A Csillagfény csoport utolsó száma után megható búcsút vettek a színpadtól a lányok, akiknek eddigi munkáját Gmoser György szakmai vezető méltatta az Országos Rétesfesztivál alkalmával (Fotó: VIRA.HU) 
-Hirdetés-

A kiskőrösi fellépés egy nappal azután volt, hogy a Kiskőrösi Mazsorett Együttes is részt vett a Kiskunfélegyházi Országos Mazsorett Fesztiválon, ahonnan mindenki kimagasló eredményekkel tért haza, még a legkisebbek: a Sarki Fény csoport is kiemelt arany minősítést kapott. Június 3-án az Orchidea, a Sarki fény és a Gyöngyszem csoport képviselte Kiskőröst a Sárvári Országos Mazsorett Fesztiválon, ahol minden kategóriában megszerezték a legnagyobb elismerést, a kiemelt arany minősítést. Emellett a legjobb tamburmajor az első korcsoportban Juhász Molli, a 3. korcsoportban Szkenderovits Eszter lett. A legjobb pom-pom koreográfia különdíját Gubacsi Zsófia kapta.

Pom-pom kategóriában Zsófi kapta a legjobb koreográfia-díját (Fotó: Gubacsi Zsófia facebook oldala)

Forrás: Kiskőrös TV
Kiemelt kép: Gubacsi Zsófia facebook oldala 

MEGOSZTÁS
Írta: vira