A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Nevelés Támogatója díjat adományozott Pásztor Andreának, a KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium dolgozójának. A díjat 2023. június 8-án, a Kiskőrösön megrendezett pedagógusnapi ünnepségen vette át Papp Gyula főigazgatótól és Csúzdi Zoltántól, a Centrum kancellárjától.  

,,Pásztor Andrea 2017-től dolgozik a Kiskunhalasi SZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégiumban. Korábbi munkahelyén, a Szegedi Szakképzési Centrumban is oktatássegítő pénzügyi-gazdasági-munkaügyi tevékenységet végzett. Munkája pontos, megbízható, ismeretei alaposak. Felelősséggel és nagy szakértelemmel irányítja és végzi az iskola pénzügyi feladatait, szervezi a gazdasági-munkaügyi-személyügyi alkalmazottak munkáját, segíti az intézményvezető feladatainak ellátását.
Folyamatosan képezi magát, szakterületén naprakész. Több diplomája mellett szükségét érezte, hogy az iskola felnőttoktatási rendszerében megszerezze a pénzügyi-számviteli ügyintéző szakmát is, amely tovább segíti a mindennapos gyakorlati feladatok elvégzésében.

Csúzdi Zoltán, Pásztor Andrea és Papp Gyula (b-j) a díjátadón
-Hirdetés-

A Wattayban eltöltött hat év alatt bebizonyította rátermettségét. Határozott fellépés, jó szervezőkészség ugyanúgy jellemzi, mint az alázatos munkavégzés. Vezetőként is eredményes munkát végez. Szakmai felkészültsége, látásmódja, szemlélete, érdemi megoldásokat kereső kompromisszum-készsége nagyban segíti az általa irányított terület és az intézmény működtetését. Munkáját beosztottai és vezetőtársai is nagyra becsülik. Teljesítménye sokak számára lehet példaértékű. Személyisége, hozzáállása, feladatvállalása méltóvá teszi a nevelés támogatója elismerésre.

Szívből gratulálunk!”

A díjat 2023. június 8-án adták át ünnepélyes keretek közt
Kapcsolódó cikk
Díjakkal ismerte el a pedagógusok, kollégák kiemelkedő munkáját a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
Díjakkal ismerte el a pedagógusok, kollégák kiemelkedő munkáját a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum pedagógusnapi ünnepségét, melyen díjátadásokra került sor idén Kiskőrösön, a Wattay iskola új, nemrég átadott sportcsarnokában tartották...

Laudáció forrása: KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (14 db kép)
MEGOSZTÁS