A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Májer Gubán Dóra Ritát, a KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium pedagógusát a Jövő Reménysége díjban részesítette. A díjat 2023. június 8-án, a Kiskőrösön megrendezett pedagógusnapi ünnepségen vette át Papp Gyula főigazgatótól és Csúzdi Zoltántól, a Centrum kancellárjától.  

„Dóra rövid ideig dolgozott általános iskolában és felnőttoktatásban, majd 2014 augusztusától a Wattayt erősíti történelem tanárként, oktatóként. A tantestületbe hamar beilleszkedett, a testület aktív és elismert tagja. Tantárgyi és pedagógiai ismeretei naprakészek, amelyeket folyamatos önképzéssel és továbbképzéssel tart magas szinten. Nagy lelkesedéssel végzi pedagógusi munkáját.

A díjat 2023. június 8-án vette át ünnepélyes keretek közt
-Hirdetés-

Tantárgyát változatos oktatási módszerek alkalmazásával igyekszik megszerettetni és tanulhatóvá tenni. Közvetlen és barátságos kapcsolatot alakított ki a tanulókkal és a munkatársakkal egyaránt. Tanítványai eredményesen vesznek részt az érettségi vizsgákon és a tanulmányi versenyeken.

Pedagógiai munkáját a tervszerűség, az oktatási-nevelési feladatok eredményes megvalósítása jellemzi. Nevelő munkájának eredményességét a szakképző iskolában és technikumban is bizonyíthatta osztályfőnökként. Az iskolai megemlékezések, valamint a városi október 6-i emlékműsor fő szervezője, továbbá az Országos Kompetenciamérés lebonyolításában is tevékenyen részt vesz.

Csúzdi Zoltán, Májer Gubán Dóra Rita és Papp Gyula (b-j) a díjátadón

Személyisége, a pedagógiai munkához való hozzáállása, elkötelezettsége alapján méltónak tartja a Wattay oktatói testülete a Jövő Reménysége díjra.

Szívből gratulálunk!”

Kapcsolódó cikk
Díjakkal ismerte el a pedagógusok, kollégák kiemelkedő munkáját a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
Díjakkal ismerte el a pedagógusok, kollégák kiemelkedő munkáját a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum
A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum pedagógusnapi ünnepségét, melyen díjátadásokra került sor idén Kiskőrösön, a Wattay iskola új, nemrég átadott sportcsarnokában tartották...

Laudáció forrása: KSZC Kiskőrösi Wattay Technikum és Kollégium

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (15 db kép)
MEGOSZTÁS