Nagy sikert aratott a június 10-én, Soltvadkerten megrendezett ZICK-ZACK Dancing BAR emlék diszkó. Az ötlet megszületéséről, az előkészületekről, szervezkedésről és a szombat estéről (ahogy ő átélte) Lakatos Attila, az egyik ötletgazda és fő szervező osztotta meg gondolatait megköszönve a segítséget, támogatást mindenkinek, aki hozzátett az ötlet megvalósulásához.
Kapcsolódó cikk
Fergeteges Zick-Zack emlék diszkó Soltvadkerten
Fergeteges Zick-Zack emlék diszkó Soltvadkerten
Biztosan te is jártál vagy jársz bulizni, bizonyára azt is tudod, sőt akár tapasztalhattad is, hogy néha a bulik vadabbra...

Lakatos Attila:

“Egy baráti beszélgetésnél pattant ki a fejemből, hogy milyen sokat és milyen jól éreztük magunkat a Zack-ban, ahogy hívtuk akkor. Szeretjük annak a kornak a zenéit, azt a társaságot, Soltvadkertet. Sokan abból a korosztályból itt maradtak, ami a mai fiatalokról nem mondható el, ők ezt a diszkó őrületet nem tudják, nem értik. Péntek, szombat, szerda diszkó!

-Hirdetés-

Voltak próbálkozások a környékben a retró jegyében (Négykézláb!), ezeknek a hibáit kiküszöbölve elkezdtünk találgatni hol, mikor?! Adta magát, mivel a hely már nem létezik, legyen a tón?! Nem, messze van, csak valahol bent a faluban! Csarnok?! Nem. Vörös tér?! Nem, kicsi lesz. Piactér?! Fedett, könnyen megközelíthető, központi, védhető, körbehatárolt. Jött Andor. Örült, gyerünk toljuk neki az infrastruktúra adott, rendezvényszervezési tapasztalat (engedélyezés, létszám, közbiztonság, orvosi ügyelet…stb) kipipálva. Ki legyen a DJ?! Ki más a BENNY! Beszélek vele, első szóra vállalta, csak mondjunk időpontot. Jaj az nincs még, valamikor a nyáron. Technika?! Jujjjujj?! Gyimó, talán az övé megfelelő lesz, sőt még attól is jobb, bizonyított, jeles. Tibi nagy elánnal oldal létrehozás, posztolgattunk, meglett az időpont: motoros fagyizás. Praktikus a színpad, a helyszín félig meddig berendezve. Kérdezzük meg a Krisztiánékat nem gond-e, nem akarunk rátelepülni a bulijukra csak méltón lezárni a napot. Örömmel áldásukat adták. Ennek valahogy ki kell néznie, fények, VIP (elegánsabb szekció), árusok. Mennyi pia, kaja, 1,2,3? Szólok Dokinak, vállalod az estét is, úgy is itt vagy? Vállalta. Pati? Mert Vadkerti kajásokat terveztünk, ok! Csitta?! Nem fér bele neki. Sajnáltam! Gergő barátom Piknik Szendvicsbár, örömmel igent mondtak. Kezd összeállni, biztonságiak pipa, régi dolgozók megkeresése, meghívása pipa. Fontos, mert ott akartak lenni és ott is voltak, köszönjük nekik! VIP: ahol egy kicsit kiemelhettük azokat akik segítettek, akiket kiakartunk emelni. Kiss Nándi barátom az nem lehet, hogy annak nem adjuk meg a módját. Megadta, mindent beszerzett hozzá és kinézett, ahogyan kinézet, magért beszélt. Köszi Nándi! Gyimó tolja az oldalt, a létszám napról napra növekszik, el sem hisszük, de úgy van ahogyan gondoltuk, sokan gondolkodnak úgy mint mi.

Közeleg az időpont, sajnos én kiestem, de ezek a fiúk azt mondták ez már biztosan meglesz, és jó lesz! Sajnáltam, hogy kiestem, de így kellett lennie.

Lakatos Attila bekeretezve kapta meg belépőjegyét (Forrás: ZICK-ZACK Szórakozás a Centrumban, centrum a szórakozásban…)
Kész a jegy, az első Andor jóvoltából az enyém, a 2. Tibié. Szép gesztus, jól esett. Én meg vissza a kórházba, mert akkor már túl voltam a műtéten, amit nemsokára -akkor még nem tudtam- sokkal nagyobb követett.

Eljött a buli napja, kíváncsian vártam a videókat, hogy néz ki, milyen az elrendezés, mi hol hogyan helyezkedik el, minden ok. Juj kezdünk! Kérem az ápolót, ne adja még be az esti penzumot, mert ott vannak a gyermekeim, és várom a videókat. Éjfélig együtt néztük az ápolókkal a bejátszásokat, az élőket küldte Tibi, Andor, Nándi. Juj szólt, engem köszöntöttek, el sem hiszem. Ez megy, sokan vannak. Az amiért a szívem tele volt boldogsággal, a szőr felállt rajtam, hogy akik ott vannak láthatóan boldogok, örülnek egymásnak. Ez az amiért gondoltunk erre, és bejött!!

Istennek hála, köszönet Andornak, Tibinek, Nándinak, Dokinak, Bennynek, Piknik Szendvicsnek, Patinak, Szekeres Pálinkának, koktélosoknak, mindenkinek aki bármiben hozzátett ahhoz, hogy ez a rendezvény összejöjjön és ilyen színvonalon legyen meg!

De az igazság az, hogy ez a buli azért volt nagyon jó, mert azok akik elmentek, ott voltak, jól érezték magukat és örültek a pillanatnak.

Évenként tervezzük megtartani tanulva a hibákból, még jobbá tenni, javítani, de nem túltolni. Jövőre ZICK-ZACK 2-ön bízok benne, hogy én is fizikálisan is ott leszek. Pár plusz jó ötlettel nyomjuk!”

Kapcsolódó cikk
Amikor egy elképzelés valósággá válik – van már programod szombat estére?
Amikor egy elképzelés valósággá válik – van már programod szombat estére?
Biztos sokan emlékeznek még a ZICK-ZACK Dancing BAR-ra Soltvadkerten, melynek nemrégiben egy emlékoldalt hoztak létre a népszerű közösségi oldalon. Majd...
MEGOSZTÁS
Írta: vira