Biztosan te is jártál vagy jársz bulizni, bizonyára azt is tudod, sőt akár tapasztalhattad is, hogy néha a bulik vadabbra sikerülnek az átlagosnál. Ha nagy vadulás nem is, de ami volt, az a fergeteges party hangulattal egybekötött pörgés hajnalig!

-Hirdetés-

Soltvadkert város egyik legismertebb helyszíne a piactér, ahol június 10-én a ZICK-ZACK Dancing BAR emlék diszkó erejéig tánctérré alakították a fedett csarnoki részt, ahol bőven volt hely arra, hogy egész este táncoljon a retro zenére éhes közönség.

Az emlékbulira este 8 órától várták a részvevőket, melynek színvonalára nemigen lehetett panasz, hiszen a szervezők semmit sem bíztak a véletlenre, az anno szerdai diszkók rezidensét, DJ Bennyt hívták zenélni.

DJ Benny (középen) és az ifjúság

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni minden részvevőnek, hogy ilyen klassz hangulatot, szuper bulit varázsoltak! Nélkületek nem sikerült volna!

Kapcsolódó cikk
Amikor egy elképzelés valósággá válik – van már programod szombat estére?
Amikor egy elképzelés valósággá válik – van már programod szombat estére?
Biztos sokan emlékeznek még a ZICK-ZACK Dancing BAR-ra Soltvadkerten, melynek nemrégiben egy emlékoldalt hoztak létre a népszerű közösségi oldalon. Majd...
Kapcsolódó cikk
Lakatos Attila gondolatai a ZICK-ZACK Dancing BAR emlék diszkó margójára
Lakatos Attila gondolatai a ZICK-ZACK Dancing BAR emlék diszkó margójára
Nagy sikert aratott a június 10-én, Soltvadkerten megrendezett ZICK-ZACK Dancing BAR emlék diszkó. Az ötlet megszületéséről, az előkészületekről, szervezkedésről és a...

És most lássuk a várva várt fotókat!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (76 db kép)
MEGOSZTÁS