Avatar photo
Írta: Tóth Reni
Június 10-én jó hangulatú családi napot tartott a Kiskőrösi Óvodák Batthyány tagóvodájának Micimackó csoportja. 

Az eseménynek az Erdőtelki Óvoda és tágas udvara adott helyszínt. Az egész napos rendezvényen szülők, gyermekek, barátok vettek részt, több mint 70 fővel. A családi nap immáron második alkalommal került megrendezésre, annak céljából, hogy jobban összekovácsolódjon a szülők közössége, s gyermekeik is jól szórakozzanak együtt. Az ötlet a csoport óvodapedagógusaitól, Markó Szilárd Gábornétól és Oraveczné Bolemányi Bernadettől született, akik úgy gondolták, hogy remek alkalom a kapcsolatok megerősítésére egy ilyen családi nap.

A finom falatok elfogyasztása mellett egész napos játék és zene várta a résztvevőket
-Hirdetés-

A szórakozásért a Fazekas Légvár által hozott ugrálóvárak, valamint az óvoda tulajdonában lévő buborékfújó gép is gondoskodott, amelyeket nagyon élveztek a gyerekek. Az egész napos játék, beszélgetés és zene mellett természetesen a finomságok sem maradtak el, amelyről külön gondoskodott a csoport dajkája, Szilvi néni és férje, akik mennyei házi készítésű pirokkal kedveskedtek a jelenlévőknek.

A szervezők szeretnének ezúton is köszönetet mondani a SZK (Szülői Közösség) tagjainak a segítségért, az Erdőtelki Óvodának a helyszínért, a Fazekas Légvárnak az ugrálóvárért, Szilvi néninek és férjének a finomságokért, valamint a szülőknek és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult a jó hangulatú családi nap megvalósulásához!

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (32 db kép)
MEGOSZTÁS