Három éve fut a Duna Televízióban a „Jó embert keresünk” című magazinműsor, melyben olyan példaképeket igyekeznek hétről-hétre bemutatni, akik élen járnak az önkéntességben, szívesen segítenek másokon vagy olyan feladatot, munkát látnak el, olyan kihívást teljesítenek, melyben nem a profitszerzés hajtja őket. A műsor stábja június 13-án, Kiskőrösön forgatott. Zakar Ádám szerkesztő elmondta, hogy örül annak, hogy Kiskőrösön is találtak olyan „jó embert” akinek munkásságát érdemes másoknak is bemutatni.

Zakar Ádám
Zakar Ádám kiemelt szerkesztő – MTVA, Jó embert keresünk magazin:
-Hirdetés-

-Jó emberek jó történeteit mutatjuk be. Ez lehet egy vagy több személy, egyesület vagy adományozás is. A közös nevező az, hogy valamilyen jó ügy érdekében áll vagy állnak össze. Szerencsére ennek a műsornak olyan gondja még nem volt, hogy ne találjunk témát. Megpróbálunk nem csak főváros centrikusak lenni, hanem az egész országban keressük az ilyen jó ügyeket, és szerencsére rengeteget találunk.

Amikor a Petőfi 200 emlékév apropójából a helyi színtársulattal forgatott a Duna TV stábja, akkor merült fel az ötlet, hogy más téma miatt is érdemes lehet visszatérni a városba.

„Ebben a műsorban pont ezeket a figurákat keressük, akik valamilyen ügyért dolgoznak. Nem csak nyolctól négyig, hanem este hattól éjfélig, és szombaton, vasárnap, nyáron, bármikor hajlandók tenni. A mai napon Gmoser Györgyöt kísérjük végig” – tette hozzá Zakar Ádám.

Gmoser György Gubacsi Zsófiával a Sárvári Országos Mazsorett Fesztiválon (Fotó: Gubacsi Zsófia Facebook oldala)

A műsor kiemelt szerkesztője elárulta, hogy nem csak a mazsoretté lesz a főszerep a magazinműsorban.

Zakar Ádám kiemelt szerkesztő – MTVA, Jó embert keresünk magazin:

-Elmentünk délelőtt az iskolába, ahol földrajz tanár, picit abba az órába is belecsöppentünk. Találkoztunk a testvérével és itt van a finálé a város központjában. Egy-egy mazsorett edzésbe forgatunk bele a piciknél, a nagyobbaknál. Annyit el tudok árulni, hogy egyfajta flashmobbal is készülnek. A vakáció révén miről is szólna, mint egy önfeledt kis fiesztáról itt a város központjában. Ezeket rögzítjük most.

Az MTVA stábja a közelmúltban forgatott már a térségben és az is biztos, hogy Kiskőrösre is visszatérnek még.

Zakar Ádám kiemelt szerkesztő – MTVA, Jó embert keresünk magazin:

-Már most sem üres kézzel megyünk haza. A mai napon a mazsorettes csapattal forgatunk, de tegnap Tabdiban jártunk. Ott a színjátszókört mutattuk be. Ők is próbáltak és volt egy jótékonysági fellépésük is. A tegnapi napot nekik szenteltük. A régióban tényleg nagyon sok olyan személy, egyesület, történet van, amit érdemes megfilmesíteni.

A Duna TV stábja a Tabdi Amatőr Színjátszókkal (Forrás: Tabdi Amatőr Színjátszók Facebook oldal)
Kapcsolódó cikk
A Tabdi Amatőr Színjátszók a Szeleburdi Amálka című mesejátékot adták elő a vendégeknek
A Tabdi Amatőr Színjátszók a Szeleburdi Amálka című mesejátékot adták elő a vendégeknek
Márciusban a tabdi színjátszók úgy döntöttek, szeretnének kedveskedni a gyermekeknek egy meseelőadással, így meghívták a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató gyermekeit,...

A Duna Televízióban vasárnap 9 óra 43-kor kezdődő „Jó embert keresünk” című magazinműsorban július első vagy második vasárnapján lesz látható a Kiskőrösön forgatott anyag.

 

Forrás: Kiskőrös TV

MEGOSZTÁS
Írta: vira