Június 24-én az izsáki Városi Sportcsarnok körül számos vidám és izgalmas programmal várták a kicsiket és nagyokat egyaránt. Az eseményt szervezők idén egy tizenkét állomásos akadálypályát állítottak fel. Az akadálypálya mellett ugrálóvár várta a gyerekeket, valamint íjászat területén a kicsik megmutathatták célzó készségüket és ügyességüket. Szakértő oktatók segítettek elsajátítani az íjászat alapjait.
11 órakor zenés műsorral várta a gyermekeket a LavioLa régizene együttes, akik a régmúltba repítették vissza a hallgatóságot.
Azok a gyerekek, akik részt vettek az akadálypályán és kipróbálták az összes programot, vízipisztolyt, palacsintát, szendvicset, üdítőt kaptak ajándékba.
Az esemény különlegessége volt, hogy a hartai önkéntes tűzoltók is csatlakoztak hozzá. Ők egy habpartit rendeztek, amelyben a gyerekek vidáman ugrándozhattak és játszhattak.
Az Ipartestület szarvaspörköltet főzött a helyszínen, a becsületkassza befolyt összeget az óvodának ajánlották fel.
A III. Nyárindító gyermeknap minden tekintetben sikeres volt. A gyermekeknek vidám és emlékezetes napot biztosított, ahol számos izgalmas tevékenységben vehettek részt, és új barátokat szerezhettek.
 
Köszönetet mondunk minden közreműködőnek:
Izsák Város Önkormányzata, Izsák Város Családsegítő Szolgálata, Mátyási János Cserkészcsapat, Sárfehér Néptánc Egyesület, Azokért az Emberekért Egyesület, Városi Vegyeskar, Kiskunsági Nemzeti Park, Szily Kálmán Városi Könyvtár, Izsáki Ipartestület, Grapevine Tánciskola izsáki tagozata, Sárfehér Se, Bencze Erika személyi edző, Tegyünk Izsákért Egyesület, Szivárvány Papír-írószer, Dunainé Polyák Ildikó, közösségi szolgálatos gyerekek!
 

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (65 db kép)
-Hirdetés-
MEGOSZTÁS
Írta: vira