Az idei évben a Kiskőrös kézilabdázásában egy újabb egyesületi formában működő sportegyesületként alakult meg a Kiskőrösi Kézilabda Sportegyesület. Az egyesület alapítói tagjai közt szerepel sok volt játékos, edző és olyan személy, akinek rálátása volt, valamint jelenleg is van a városba működő, régen működött férfi, női szakosztályokban folyó sportszakmai, edzői és játékosként folytatott munkára egyaránt.

Az új egyesület elnöke Hunyadi Márk, elnökségi tagja Horváth András, Szabó Tamás, a további tagok között pedig meg lehet említeni Dózsa Tamást, valamint Vass Pétert is. A csapatnál a felnőtteknél Horváth András, az utánpótlás gárdáknál pedig Dózsa Tamás, Petróczi-Kis András dolgozik majd edzőként és Szabó Tamásra is számíthatnak ilyen téren.

-Hirdetés-

A felnőtt együttes a tervek szerint az őszi szezont a vármegyei I. osztályú bajnokságban kezdi meg, melynek keretét a tavalyi NB II-es csapat magja alkotja.

Hunyadi Márk és Kulcsár Péter (b-j)

,,Bátor vállalásunkat a város vezetésének támogatása mellett, a helyi és környékbeli sportot kedvelő, támogatni tudó vállalkozók, magánszemélyek, szülők hathatós segítségével vagyunk képesek fenntartani. Ezek mellett más sportegyesületek önzetlen felajánlása okán lehetünk egy stabil bázisa a sportolóinknak. A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ), a Bács-Kiskun Vármegyei Kézilabda Szövetség is örömmel fogadta törekvéseinket ebben a régióban és támogatásukról biztosított bennünket. Amit ezúton is köszönünk szépen, minden segíteni akaró személynek és szervezetnek!

Célként tűzzük ki, hogy a városban e-szép sportot választó tömegek sportolási feltételeit maximálisan biztosítsuk, fejlődésüket elősegítve lehetővé tegyük annak további zökkenőmentes folytatását is. A jelenleg is működő férfi szakosztályból távozó szakemberek, és kiváló felnőtt, valamint utánpótláskorú játékosok, kedves szülők, eddig is bizonyították elhivatottságukat a kézilabda iránt, ezért reményteljes a folyamatok e téren való biztosítása, a versenyeztetés lehetősége is.

Kedves kézilabda barátok, gyerekek, szülők az elmúlt hetek, hónapok munkáinak eredményeképpen mára látható számunkra, hogy jó irányba haladunk egy stabil kézilabda sportegyesület működtetéséhez.
Szándékunkban áll a folyamatos tájékoztatás, figyeljetek bennünket!
KKSE csapata!”

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS