A Sugo-Lab mintavételi pontjain: Baján, Szekszárdon, Kalocsán és most már Kiskőrösön is kiemelkedő színvonalú laboratóriumi diagnosztikai szolgáltatások széles spektruma érhető el, ahol klinikai kémiai és immunológiai, mikrobiológiai vizsgálatok és genetikai laborvizsgálatok elvégzését vállalják, továbbá csomagajánlataik közül is választhatunk.

 

-Hirdetés-

Laborvizsgálati csomagjaik összeállításánál fontos szempont volt, hogy minden vizsgálat elérhető legyen pácienseik számára, amire csak szükségük lehet, és hogy mindezt a legjobb laboratóriumi háttérrel tudják biztosítani ügyfeleik számára. Prevenció, azaz megelőzés esetén a tünetek észlelésénél, illetve a már diagnosztizált betegség kontrolljaként a vérvétel adja meg a megfelelő támogatást. Ezen felül szűrőcsomagokat is ajánlanak, amelyeket meghatározott szempontok szerint állítottak össze.

Szórólapjaikkal a rendelőben és online is találkozhatunk

Hivatásuk, hogy gyors (akár 1-2 napon belül) és pontos laboreredményekkel járuljanak hozzá a betegek mihamarabbi gyógyulásához, ügyfeleik egészségének megőrzéséhez és diagnosztikai kérdéseik megválaszolásához.

A kiskőrösi rendelő

A vérvétel során pácienseiket, vendégeiket egyenrangú partnerként, nagyfokú empátiával és humanizmussal kezelik, ezáltal szeretnének hiteles, megbízható és barátságos közeget teremteni az egészségügy területén Magyarországon.

Kovácsné Frits Mária asszisztens közel 40 éve dolgozik a szakmában, míg a Sugo-Lab vérvételi hálózatot Biró Aranka vezeti.
Mária és Aranka

Bejelentkezni elsősorban online: https://sugo-lab.hu időpontfoglalással lehet, vagy telefonon (a +36 30 590 2404 számon, hétköznap 13:30-15:30 óra között), esetleg személyesen (Kiskőrös, Petőfi Sándor út 14. (1.emelet) címen kedd, csütörtök, péntek 7:00-9:30 között). 

GYERMEK VÉRVÉTEL ESETÉN TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!

További részletek és információk a weboldalon

MEGOSZTÁS