2023. július 9-én tragikus hirtelenséggel eltávozott e földi életből Bárány Mihály, akire kollégái ekképpen emlékeznek: 
 

„Mély fájdalommal a szívünkben tudatjuk: szeretett kollégánk Bárány Mihály, földrajz-testnevelés szakos tanárunk, tanárotok 2023. július 9-én, tragikus hirtelenséggel elhagyta e földi világot.

Megrendüléssel vesszük tudomásul, hogy egy olyan igazán jó, tiszteletreméltó, EMBER távozott el az élők sorából, aki mindenkit jókedvre derített, tiszteletre, szeretetre, elfogadásra nevelt, közösséget formált és igazán tudott tanítani.
-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Mindenki Misi bácsija így élt, ezeket tanította nekünk:

  • Csak egy pillanat az élet és minden percét arra kell használnod, hogy másoknak segíts, átadd a tudásod, szépre, jóra, becsületességre neveld a gyerekeket és a környezted.
  • Szívvel-lélekkel, odafigyeléssel végezd el a feladatod, még akkor is, ha a sors a kelleténél több nehézséget gördít az utadba.
  • Tegyél meg mindent a gyerekekért, a csapattársaidért, vagy a csapatért, mert a győzelemhez vezető úton, mindig van szükség társakra is.
  • Közösséget összetartani csak odafigyeléssel, jókedvvel, szeretettel lehet igazán.

Misi bácsi!

Neked sikerült mindezeket teljesítened, továbbadnod. A Veled töltött pillanatok örökre velünk maradnak. Most rajtunk a sor, hogy tovább vigyük ezeket az eszméket, amiket Te is képviseltél. Búcsúzni Tőled nem tudunk, csak tovább tisztelni. A legendák sosem halnak meg. Nekünk Te az voltál, az vagy.

A Kiskőrösi Bem József Általános Iskola dolgozói

A temetés helyszíne és időpontja:
Kiskőrösi Evangélikus Temető, 2023. július 21. (péntek) 11 óra

 

Forrás, fotók: Bem József Általános Iskola Kiskőrös facebook oldal 

MEGOSZTÁS
Írta: vira