Az Izsáki Szily Kálmán Városi Könyvtár és az Izsák Város Gyermekjóléti- és Családsegítő Szolgálat közös szervezésben indított könyvtári élménytábort.

-Hirdetés-

A tábor fantasztikus lehetőség volt arra, hogy a gyerekek felfedezzék a könyvtár világát miközben izgalmas tevékenységekben vettek részt. A táborozók megismerkedtek a könyvtári rendszerrel, lehetőségük nyílt érdeklődési körüknek megfelelően a könyvek böngészésére, olvasására és kikölcsönzésére.

A programok között szerepelt gyöngyfűzés, ékszerkészítés. Csodálatos fülbevalók, láncok, karkötők és angyalkák készültek gyöngyökből. A makramézás alapjaival is megismerkedhettek a gyerekek, az elsajátított technikával szintén szép ékszerek készültek.

Mátyás kutyus és Misu cica is ellátogatott egyik nap a könyvtárba, ahol a gyerekek beszélgetés keretében fontos információkat sajátíthattak el a felelős állattartás fontosságáról.

Az Izsáki Városi Sportcsarnok kínálta lehetőséget – mely szerint a nyári szünetben minden nap várja a sportolni vágyó kicsiket és nagyokat – kihasználtuk, azon a napon a sporté volt a főszerep, fociztak, pingpongoztak, röplabdáztak, kosaraztak, teniszeztek vagy épp tollasoztak a gyerekek.

A tábor zárónapját a Kajla off-Road Tanyán töltöttük, kirándulással, fürdéssel és sok-sok izgalmas kalanddal telt az a nap. A tábor létrejöttében legfontosabb szerepet az önzetlen támogatás segítette, ennek köszönhetően ingyenes volt.

Köszönettel tartozunk:

  • Márki Nóra Jázminnak, akinek felajánlásával és segítségével teljesen ingyen készültek el a csodálatos gyöngyékszerek, ékszertartók, kulcstartók melyeket a gyerekek azóta is viselnek és használnak.
  • Czikora Anikónak, aki Soltvadkertről érkezett és felajánlásával, szakértelmével támogatta táborunkat, a gyermekeket a makramézás rejtelmeibe vezette be.
  • Horváth Elvirának, aki elhozta Mátyás kutyust és Misu cicát, akik boldog pillanatokat okoztak a gyermekeknek.
  • Városi Sportcsarnoknak, ahol mindenféle sportban kipróbálhatták magukat a gyerekek.
  • Fertig Józsefnek, aki fergeteges, vidám stílusával azonnal a gyerekek szívébe lopta magát. A táborozókat vendégül látta a Kajla off-Road Tanyán, egész napos programot kínálva nekik.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (35 db kép)
MEGOSZTÁS