Osztálytalálkozóra gyűltek össze kiskőrösi gimnáziumban 1960-ban végzett diáktársak augusztus 26-án. Az osztálytársak Kákonyiné Kornóczi Margit szervező munkájának köszönhetően már évek óta minden évben találkoznak.

-Hirdetés-

Az osztálylétszám 28 fős volt, melyből 22-en egyetemet és főiskolát, a többiek pedig egyéb szakirányú felsőfokú végzettséget szereztek. Az osztályfőnök dr. Sárkány Ernőné a „nebulók” elmondása szerint keményen bánt velük, de mindenkiből tisztességes, családszerető embert nevelt. A diáktársak búcsúztak volt osztályfőnöküktől, aki idén február 7-én hagyta el a földi életet.

„Sajnos egyszer minden elmúlik, megváltozik. Átalakul az életünk és vele együtt mi is. Megöregszünk, de a lelkünk mindig ugyanaz marad. Aki jó ember volt, az jó ember is marad” – mondta Kákonyiné Kornóczi Margit.

Gyertyagyújtással emlékeztek meg az elhunyt osztálytársakról: Baltás Aranka, Mikó Magdolna, Pesti Judit, Szokody Margit, Szombathelyi Margit, Csépán Katalin, Őszi Terézia, Rácz Margit, Égető Melinda, Podmaniczky Zsuzsanna.

Akikről nem tudnak: Holczer Magdolna, Mészáros Éva, Urbán Julianna.

Betegség miatt nem tudott eljönni az összejövetelre Galambos Margit, Körmendi Gabriella, Kocsis Mária és Viczián Gabriella Éva.

Jelenlévők: Lang Aranka, Barkóczi Etelka, Gubik Mária, Korsós Erzsébet, Filus Ilona, Bengő Júlianna, Torgyik Zsuzsanna, Őry Katalin, Mészáros Mária, Dudás Angéla, Fazekas Olga, Kornóczi Margit.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (23 db kép)
MEGOSZTÁS