Tájékoztatjuk kedves olvasóinkat, hogy a XXIX. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok 2023. rendezvény ideje alatti útzárak helyszínei, időpontjai a következők:

 

-Hirdetés-

Augusztus 30-án (szerda) 21.00 órától szeptember 4-én (hétfő) 12.00 óráig az Attila utca vége a vidámpark kitelepülése miatt. Az Attila utcai tömbházak a Petőfi tér felől megközelíthetőek.

Augusztus 31-én (csütörtök) este 20.00 órától – szeptember 3-án (vasárnap) reggel 07.00 óráig a Petőfi téren a Szolgáltató Ház előtti parkolók és útszakasz a vidámpark kitelepülése miatt.

Kapcsolódó cikk
Mutatjuk a XXIX. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok programjait
Mutatjuk a XXIX. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok programjait
A XXIX. Kiskőrösi Szüret és Szlovák Nemzetiségi Napok programjai 2023. augusztus 31. és szeptember 2. között kerülnek megrendezésre Kiskőrös városközpontjában....

Augusztus 31-én (csütörtök) 20.00 órától szeptember 3-án 6.00 óráig a Petőfi Sándor Művelődési Központ mögött a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és az emeletes ház által körülhatárolt parkolók a fellépők számára lesznek fenntartva.

Augusztus 31-én (csütörtök) este 20.00 órától szeptember 4-e (hétfő) reggel 07.00 óráig az MBH Bank parkolóitól a Szarvas Fogadóig lévő útszakasz és parkolók kitelepülés miatt. A Tomori Pál utca zsákutcaként a Rákóczi utca felől megközelíthető.

Szeptember 1-jén 06.00 órától a Pozsonyi utca parkolói a Petőfi tértől a polgármesteri hivatal parkolójának a bejáratáig. Szeptember 1-jén este 18 órától szeptember 3-án reggel 05.00 óráig a Szarvas Fogadótól az Árpád utca – Szent I. utca kereszteződéséig lévő parkolók és útszakasz, valamint a Masszív üzletház – szakrendelő – OTP előtti parkolók szeptember 3-án reggel 06.00 óráig a veterán autók bemutatója miatt lesz lezárva.

Szeptember 2-án (szombat) 6.00- 18.00 a Polgármesteri Hivatal gyalogátkelőjétől a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolájának gyalogátkelőjéig mindkét oldalon a parkolók a felvonulások miatt lesznek lezárva.

Szeptember 2-án (szombat) 13.00- 18.00-ig a Pozsonyi utca a felvonulások miatt lezárásra kerül. 

A szervezők ezúton is köszönik türelmüket, együttműködésüket. 

Kiemelt kép: illusztráció (canva.com) 

MEGOSZTÁS
Írta: vira