A KIKI SKFT közel 100 fiatallal foglalkozik Izsákon, és térségében. Idén 9 korosztályban fognak indulni a bajnokságban, U11-től egészen az ifjúsági korcsoportban kézilabdázó fiatalokig.

-Hirdetés-

Az izsáki II. osztályban játszó lány serdülő, az U14, illetve a fiú ifjúsági csapatok már augusztus 7-én megkezdték az edzéseket az idei mérközésekre. A kezdeti visszahangolódás és formába rázódás után a három korosztály augusztus 25-től egy közös edzőtáborban is részt vett.

Csapatépítés a Biczó csárda & Lovaspanzióban volt

A Biczó Csárdában elszállásolt és étkeztetett játékosok minden délelőtt és délután másfél-másfél órás erősítő és labdás edzésen vettek részt Kun István (a KIKI elnöke) irányításával.

Az erősítő gyakorlatok főként a törzsizomzat megerősítésére szolgáltak, illetve több feladat is a játékosok robbanékonyságát fejlesztette. Természetesen a rengeteg futás sem maradhatott el, mint terheléses feladatban, mint felmérés jelleggel.

Az edzőtábor csúcspontja az 5. barátságos edzőmérkőzés volt.
Csütörtök késő délután az ifisták játszották első felkészülési mérkőzésüket a vármegye I. osztályban induló Kiskőrösi Kézilabda Sportegyesülettel.

KIKI-Kiskőrösi Kézilabda Sportegyesület mérkőzése

Ezt követően péntek kora délután szintén a fiúk, az ifjúsági I. osztályban szereplő BVSC-Zúgló ellen gyakorolhatták a héten tanultakat. Szombaton délelőtt az U13-as fiúk játszottak Martonvásárral, illetve Orosházával. Majd ezt követték a lány serdülők, akik az idén I. osztályba feljutott Kecskeméti-NKSE ellen csillogtatták meg a héten szerzett tudásukat.
A mérkőzések kimenetele a felkészülés eddigi sikerességét tükrözték, s mind az edzők, mind a csapatok bizakodva várják az idei szezon kezdetét. II. osztályban játszó lány serdülő csapat, és az U14 csapat felkészítő edzője Laki Gergő, az ifista fiúké pedig a Nyúl Zoltán a Soltvadkerti KUSE játékosa volt.

Augusztus 21-től Szabó József és Szabóné Pápai Edit edzők vezetésével szintén elkezdte a felkészülést az izsáki U11-U13 korosztály is, nekik a bajnokság később veszi majd kezdetét.

Makai Marianna

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (16 db kép)
MEGOSZTÁS