Sokéves hagyománya van már, hogy Szüreti Kétkeréktúra néven kerékpártúrát szervez a kiskőrösi Ültess Fát Mozgalom Egyesület az őszi időszakban. Idén szeptember 29-én a Vadkerti-tóra kerékpározott a csapat az egyesület elnöke, Filus Tibor vezetésével.

 

-Hirdetés-

A Kiskőrösi Egészségfejlesztési Iroda támogatásával megvalósult programot a Király Csemege is segítette, melyen a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája 4.b osztályosai, szülők és egyéb érdeklődők vettek részt. A csapat a KEVI Petőfi Sándor Általános Iskolája udvarában gyülekezett, ahol Filus Tibor az indulás előtt elmondta a résztvevőknek a csoportos kerékpározás szabályait.

A résztvevők a Vadkerti-tó megtekintése során a tanösvények haladtak végig kerékpárral és a kilátóból tekintették meg a gyönyörű tájat. A tópatron a Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi HE Egyesület által kialakított közösségi téren a fedett kiülőnél hangzott el ismertető a tó kialakulásáról és élővilágáról. A több, mint 30 km-es kerékpártúrát a csapat egyetlen defekttel megúszta, mely balesetmentesen zárult. A résztvevők kellemesen elfáradva és sok élménnyel gazdagodva érkeztek haza.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (61 db kép)
MEGOSZTÁS