Árokba borult egy gépkocsi Kiskőrösnél, az 53122-es út 2-es kilométerénél. A járműben ketten utaztak. A balesethez riasztott kiskőrösi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. A kiskőrösi önkéntes tűzoltók és a mentők is kiérkeztek a helyszínre, ahol teljes szélességében lezárták az utat.

-Hirdetés-
Ebben a cikkben a téma tartalma miatt nem tartjuk etikusnak fizetett hirdetések megjelenítését, ezért a hozzátartozók érzéseit tiszteletben tartva nem jelenítünk meg hirdetéseket.

Mint azt a helyszínen megtudtuk, az utánfutót vontató kisteherautó egy kanyarban kezdett el sodródni, majd miután a vontatmánya beszitált, szalagkorlátnak ütközött és a jármű az oldalára borult. A balesetben a sofőr súlyosan megsérült, őt a mentők a kiskunhalasi kórházba szállították. Nála felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök vér- és vizeletvételre előállítják. Az autó másik utasa sérülés nélkül megúszta a balesetet. A rendőrök a helyszínelést teljes útzár mellett végezték. A baleset pontos körülményeit a Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (18 db kép)
MEGOSZTÁS