Szeptember 30-án folytatódtak a Csengődi Falunapok színes és szórakoztató programjai.
Kapcsolódó cikk
Elkezdődtek a Csengődi Falunapok programjai
Elkezdődtek a Csengődi Falunapok programjai
2023. szeptember 29-én elkezdődött a Csengődi Falunap háromnapos programsorozata. Évtizedekre visszanyúló hagyomány Csengődön az Év tanulójának faültetése. A 2022/2023-as tanévben...

A délelőtt során Suli süti – Jótékonysági sütivásárt tartottak az iskolás gyerekek számára, majd Jótékonysági „szépítészetet” (arcfestés, hennafestés, stb…) rendeztek, amit pedig a helyi óvodásoknak ajánlottak fel.

-Hirdetés-

11 órakor Palatinus Attila kaszkadőr motoros show-jával kápráztatta el a nézőket.

Palatinus Attila motoron

Majd Jó ebédhez szól a nóta címmel: Kiss Máté és Gmoser István szolgáltatta a baráti társaságoknak az ebédhez járó hangulatot, akik már kora délelőtt elkezdték főzni finomabbnál finomabb ételeiket.

13 órakor felbőgtek az első motorok, amikor is kezdetét vehette a motoros felvonulás, mellyel Krich Zoltánra emlékeztek.
13:30-tól indulhatott a hagyományos szüreti felvonulás Beke Zoltán szervezésével. Idén is szép számmal érkeztek a felvonulók, melyhez helyi és környékbeli táncolni vágyó fiatalok is csatlakoztak.

Táncolni vágyó fiatalok is csatlakoztak a felvonuláshoz

14 órakor a csengődi óvodások szüreti műsora melengette meg a nézők szívet, majd a gyerekek örömére a Bóbita: A koffer társulat koncertje következhetett. Utánuk Vitéz László és a csodamalomFülöp József bábelőadása következett, melyet a gyereksereg hatalmas tapssal hálált meg.

A legkisebbek is felléptek

15 óra 15 perckor Csordulnak az őszi borok címmel egy folklórműsort tekinthettek meg az érdeklődők, melyben közreműködött a helyi Dankó Pista Férfikórus. Őket váltotta a színpadon 16 órakor a NIGHTSIDE zenekar, majd pedig Rumba Gitana fantasztikus koncertje.

20 órakor következhetett az est legjobban várt fellépése, amikor is színpadra lépett Nagy Bogi és zenekara.

Azonban a bulizás itt nem érhetett véget, ugyanis késő éjszakáig tartó mulatozás következett, melyhez a talpalávalót Kis Gyöngyi és Tasi Tamás szolgáltatta.

Kapcsolódó cikk
Ünnepi ökumenikus istentisztelettel zárult a Csengődi Falunapok rendezvénysorozata
Ünnepi ökumenikus istentisztelettel zárult a Csengődi Falunapok rendezvénysorozata
A Csengődi Falunapok évek óta hagyományosan egy ünnepi ökumenikus istentisztelettel zárul, melynek ezúttal nem a művelődési ház, hanem az evangélikus...

  Fotógaléria:

  Fotók megtekintése (193 db kép)
MEGOSZTÁS